MELOUN BESAN ZBOG JEDNE STVARI Jokić i ekipa došli do velike pobede, trener Denvera imao šta da poruči Lejkersima  (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Ono što je trener Denvera Majkl Meloun predvideo pred drugu utakmicu finala Zapada, na kraju se i obistinilo - Nagetsi su dobili Los Anđeles Lejkerse i vode sa 2:0 u seriji!

Bio je Meloun besan zbog toga što se samo pričalo o Lejkersima, a ne o njegovom timu i Nikoli Jokiću koji je u prvoj utakmici, kao i u ovoj drugoj, takođe bio nezaustavljiv. 

LEBRONE, ŠTA URADI OVO? Amerikanac hteo da ponizi Jokića i drugove, pa se propisno obrukao (VIDEO)

Zato Meloun i posle utakmice nije štedeo reči: 

- Pobeđujemo u prvoj utakmici plej-ofa, a svi pričaju samo o Lejkersima. Budimo iskreni, to je bio nacionalni narativ. Lejkersi su bili u redu. Gubili su 1:0 i nešto su smislili. Niko nije pričao o tome da je Nikola imao istorijski nastup, 13 tripl-dablova (misleći na plej-of), treći svih vremena - rekao je Meloun i dodao:

- Ono što on radi prosto je neverovatno, ali narativ nije bio na Nagetsima. Nije bio o Nikoli. Narativ je bio o Lejkersima i njihovim prilagođavanjima. Pa, na kraju pušiš ono što staviš u lulu. Vratiš se i znaš šta, mi idemo na 2:0

Meloun je bio u pravu, njegov tim je napravio neverovatan preokret i slavio je sa 108:103, a vi u nastavku pogledajte njegov govor u svlačionici posle druge utakmice:

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading