TRENER DENVERA POSLE TRIJUMFA PORUČIO Znam šta je to što motiviše Nikolu Jokića, on je za mene MVP
Tanjug/Ap

Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić noćas je zajedno sa svojim Denver Nagetsima stigao do vođstva od 2:0 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige protiv Finiks Sansa - 97:87.

I to je uradio na spektakularan način, pošto je postigao 39 poena uz 16 skokova i pet asistencija. 

To naravno nije moglo da prođe neopaženo ni kod njegovog trenera koji je imao posebne reči hvale na konferenciji za medije za Nikolu.

Ali, otkrio je i jedan poseban detalj, koji sve zanima, a to je kako Jokić pronalazi motivaciju za sve što trenutno radi u Nagetsima, a to je svakako pisanje istorije. 

JOKIĆ UPRKOS UBEDLJIVOJ PARTIJI, SMIRUJE SITUACIJU Ne trebaju nam buka i pažnja

- Neverovatna je njegova veličina, njegova konstantnost, to što nalazi toliko načina da pobedi rivala kroz poene, skokove, plejmejkerske sposobnosti. Toliko ima kvaliteta. Znam šta motiviše Nikolu Jokića, šta motiviše mene i šta motiviše ostatak tima. To nije titula MVP-ja. To je put da konačno uspemo da uzmemo prvu titulu u istoriji ove franšize, nema ništa drugo. Ako uzme titulu MVP-ja, slavićemo, biće to veliki uspeh, tri godine uzastopno. Ako je ne osvoji, i dalje ću ga zagrliti. On je MVP za mene - poručio je trener Maloun.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading