SRAMAN POTEZ GOBERA Udario Jokića u lice, Srbin pao na parket, a sudija se pravio lud (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Pored povrede tim iz Kolorada predvodio je Nikola Jokić. Naš as ima problem sa zglobom ruke, ali je i pored svega bio u ekipi i vodio je do novog trijumfa. 

Denver je tokom prvog dela meča imao 20 poena viša, a onda je usledila drama, Minesota je odgovorila furiznom serijom. Bilo je žestoko na parketu, pa je u jednom momentu Gober zaustavio Jokića ispod koša žestokim udarcem u lice. 

Sudije nisu smatrale da je to faul. Nikola je pao na parket i uhvatio se za glavu. Potom je imao šta da kaže sudiji koji je napravio veliki propust. Mada, navikli smo da gledamo kako srpski centar trpi batine, a sudije se prave da ništa ne vide. 

JOKIĆ OPET ISPISAO ISTORIJU U NBA Niko pre Srbina nije ovo uradio u plej-ofu najjače lige na svetu

 

 

Nikola Jokić je meč završio sa 27 poena, uz devet skokova i isto toliko asistencija. Briljirao je Džamal Marej u ekipi Denvera sa 40 poena, od toga šest trojki i šest skokova. Porter junior je dodao 16 poena, a Gordon 12, dok je poen manje imao Grin.

 

 

Kod Minesote je sjajan meč odigrao Entoni Edvards, koji je sa 41 poenom bio najefikasniji igrač utakmice, Rudi Gober je uspeo da postigne 19 poena uz osam skokova. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading