PORAZ BOGDANOVE ATLANTE Veliki udarac za Dončića, Dalas bez plej-ina NBA lige (VIDEO)
Foto: AP/AP Photo/Hakim Wright Sr.

Istočna konferencija više nema nijednu nepoznanicu i prvih deset timova će na ovaj način završiti sezonu 2022/23 koja je bila izuzetno interesantna.

To znači da će Atlanta Hoksi Bogdana Bogdanovića u plej-inu igrati protiv Majami Hita i da će taj duel biti veoma interesantan. 

Hoksi su pretposlednji meč regularnog dela sezone izgubili od Filadelfije koja je igrala bez MVP kandidata Džoela Embida, bez najboljih igrača Tajrisa Meksija i Džejmsa Hardena, Tobajasa Herisa, Pi Džeja Takera, Dientoni Meltona. 

OGLASIO SE ZBOG PARTIZANA Bogdan se javio, navijači ga u transu zovu nazad

Košarkaši Dalas Maveriksa poraženi su od Čikago Bulsa protekle večeri u NBA ligi sa 115:112, čime su se i oprostili od plej-ina za ovu sezonu. Ostaje pitanje koliko će ovo uticati na čitav klub i njihove aktivnosti ovog leta.

Luka Dončić je podbacio u odlučujućem meču sa Čikago Bulsima, kada je najviše trebalo, Slovenac je stao i nije mogao da ponese svoj tim. Kajrija Irvinga čak nije ni bilo u ovom meču, odlukom trenera je odmarao, a Dončića ništa nije htelo. 

Imao je Dalas solidnu poziciju nekoliko utakmica pred kraj, međutim, loše igre i porazi su ih prvo udaljili od plejof mesta, potom i od plej-ina, a sada su ostali bez svega. Dalas je protiv Čikaga imao odličan rezultat posle prvog poluvremena, imali su prednost od 13 poena - 67:54.

Činilo se kao da će Mavsi da grabe ka tom mestu u plej-inu, ali se potom desio potop. Naredne dve deonice, Dalas je ispustio prednost, pao je i u zaostatak, te nije mogao ništa da uradi. Dončić je na parketu proveo samo 12 minuta i za to vreme je postigao 13 poena, dok je šutnuo 11 puta iz igre. Pogodio je tek četiri šuta, a čak pet trojki je promašio.

Čak je i to bilo dovoljno da bude najefikasniji u svojoj ekipi uz Markusa Morisa i Rajta koji su takođe dali po 13 poena. Čikago je predvodio Kejleb Vajt sa 24 poena, Vilijams je dodao 23, dok je Nikola Vučević meč završio sa 20 poena i 10 skokova.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading