ONO KAD SRBIN "ISPROZIVA" SLOVENCA Bogdanović pobedio Dončića, pa jedva dočekao da mu odgovori na Instagramu
Foto: EPA

Bogdan Bogdanović i Luka Dončić su godinama dobri prijatelji pa se neretko šale i na društvenim mrežama. Nakon tesne pobede Atlante nad Dalasom od 132:130, Bogdan je na svom instagramu obajavio sliku na kojoj je u kadru sa Dončićem koji pokazuje svoj mišić, sliku je propratio i opis -Dobro, jači si, uz nasmejani smajli. 

Dalas je trenutno 11 na tabeli zapada sa skorom 37-42 i ovim porazom se dodatno udaljio od plej-ofa NBA lige. Atlanta se i dalje drži na osmoj poziciji , sa 39 pobeda i 39 poraza, koja ih vodi u doigravanje, iako su tokom sezone imali više padova u igri, sada su pronašli formu i čini se da će na kraju ipak doći do svog cilja. Utakmica sa Dalasom je bila neizvesna do samog kraja, rešena je tek na kraju prvog produžetka. Atlanta je bolje otvorila utakmicu, ali su igrači Dalasa bili uporni i konstantno su držali priključak i nisu dozvolili veću razliku.

SRBIN ĆE OVO SANJATI Broj 46 deli Jokića od ispisivanja istorije i brutalnog ostvarenja 

Svoju ulogu u pobedi imao je i naš Bogdan Bogdanović koji je utakmicu završio sa 16 poena, dva skoka i dve asistencije. Njegovu ekipu je predvodio Tre Jang sa 24 poena, tri skoka i 12 asistencija. Meč je rešio Jang u produžetku sa linije za slobodna bacanja. Luka Dončić je stao na 22 poena, sedam asistencija i sedam skokova, dok je Maverikse predvodio Kajri Irving sa brutalnom partijom, postigao je 41 poen i na to dodao pet skokova i četiri asistenicje. Čak ni Irvingova sjajna partija nije mogla da donese pobedu ekipi koja se muči od kada je on stigao. Do kraja sezone je ostalo još tri kola, u kojima će Dalas pokušati da uđe u plej-of iako su im šanse sada znatno manje, dok će Hoksi pokušati da zadrže osmo mesto. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading