NIJE POSTIGAO POEN, A POSTAO JUNAK Evo kako je Boban Marjanović doneo pobedu Hjustonu (VIDEO)
Printscreen

Boban Marjanović nije starter, retko kad i dobija priliku da igra, ali je ovoga puta doneo pobedu ekipi Hjustona i to za samo 0,04 sekunde, pošto je iskoristio svoju visinu i sprečio je dodavanje na samom kraju meča, te je time sprečio i Nju Orleans da dođe do izjednačenja (114:112).

Snage u NBA ligi su odmerili Roketsi i Pelikansi, došlo se i do drame, kada je Džabari Smit pogodio trojku kojom je Hjuston poveo, dok je na satu ostalo još 0,04 sekunde, kada je trener ekipe iz Teksaka odlučio u igru da ubaci Bobana Marjanovića.

DA, OVO SE STVARNO DESILO Jokić nokautiran, ovo niko nije mogao da očekuje

Boban, džin visok preko 220 centimetara je imao jedan jednostavan zadatak - morao je da zaustavi ubacivanje lopte sa strane.

On je stao pored omalenog košarkaša Pelikansa, mlatarao je rukama, da bi ga lopta potom i dokačila po prstima, što je bilo dovoljno da osujeti ovaj napad i donese pobedu svom timu. Komentatori su pali u trans, dok je hala bila oduševljena.

Najefikasniji u Hjuston je bio Grin sa 25 poena, dok je Porter dodao 20, dok su na drugoj strani prednjačili Brendon Ingram sa 31 poenom, odnosno Valančijunas sa 22 poena i 17 skokova.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading