MELOUN ODUŠEVLJEN SRBINOM Protiv Jokića se ne može
Foto: AP/AP Photo/David Zalubowski

Jokić je za 35 minita na parketu ostvario četvrti trostruki dvocifren učinak u sezoni i meč završio sa 31 košem, uz 12 skokova i 14 asistencija, što je njegov 80. tripl-dabl u karijeri. Nakon meča, posebno oduševljen zbog dobre igre srpskog asa bio je njegov trener Majkl Maloun. 

- Ako želite da se branite od njega jedan na jedan, postiće koš. Ako želite da ga udvojite, naći će otvorenog igrača. Sada se postavlja pitanje, možemo li da pogodino taj otvoren šut - rekao je Maloun nakon meča.  

MAGIJA JOKIĆA Pogledajte potez kojim je Džoker srušio Jutu (VIDEO)

Ističe trener Nagetsa da je Juta jedan od timova protiv kojih se proverava snaga njegovog sastava, ali i da ga raduje sve bolja forma Džamala Mareja koji se napokon oporavio od povrede. 

- Ovakvi timovi me plaše. Ovo su mečevi koji testiraju našu zrelost. Mislim da je Džamal konačno našao taj svoj ritam i samopouzdanje koje mu je bilo potrebno. Ipak, ovi mečevi me plaše mnogo, jer znate da su u tom timu igraači koji će dati maksimum na parketu i koje ne zanima protiv koga igraju. Oni jednostavno igraju svoju igru, videli smo to i ove večeri. Svaka pobeda u ovoj ligi je dobra pobeda. Da, moramo još neke stvari da raščistimo, ali 16-10 skor je bolji od 15-11. Prihvatamo to - jasan je bio trener Denvera. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading