CRNI HUMOR IZNAD SVEGA Engleska policija: Sreća što Hrvati ne PROIZVODE kola!

Dok je Hrvatska slavila zbog pobede nad Engleskom i plasmana u finale Svetskog prvenstva, u Engleskoj se tugovalo.

Mondijal
Mondijal, Foto: AP

Kako prenosi portal "Index.hr", zna se da neki engleski navijači, i kad tuguju i kad slave, ne prežu od divljanja i razbijanja.

SRPSKI SUDIJA U NEVERICI FIFA srušila Mažićeve SNOVE!

Kao posle pobede nad Švedskom kad su uništili bolničko vozilo i nekoliko automobila, pentrali se i skakali po autobusima i autobuskim stajalištima, pri čemu je jedan navijač kroz stakleni krov propao. Takođe, upali su i u lokalnu prodavnicu IKEA, gde su napravili popriličan nered.

Mondijal
Englezi su verovali u prolaz u finale, Foto: EPA,AP

To je deo, kako se navodi, “duge huliganske tradicije“. Kad je Engleska ispala protiv Nemačke u polufinalu Evropskog prvenstva 1996. Englezi su masovno razbijali “folksvagene“ i “mercedese“, pa je, moglo bi da se kaže, sreća što u Engleskoj nema prepoznatljivih hrvatskih proizvoda ili prodavnica, prenosi B92.net.

LUDILO NA FEJSU Srbin napisao: "SVI koji navijaju za HRVATE, neka se IZBRIŠU sa liste prijatelja"! OVAKVU reakciju NIJE očekivao! (FOTO)

Do istog zaključka došao je i engleski šef policije za obezbeđivanje fudbalskih događaja Mark Roberts, koji je pre utakmice izjavio da mu je laknulo što Hrvatska ne proizvodi automobile koje bi huligani mogli da razbiju ako Engleska izgubi.

Mondijal
Navijačice Engleske, Foto: EPA,AP

On je rekao da više brine zbog ponašanja navijača u domovini nego zbog desetak hiljada onih koji su otišli na utakmicu u Rusiju. Noć u Engleskoj, ipak je protekla bez takvih incidenata.

SENZACIJA Mihajlović IZVISIO za SELEKTORA, navijači NE VERUJU OČIMA ko je došao! (FOTO)

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

Najnovije - Alo.rs