Crvena zvezda - Budućnost. Odžo
KK Crvena zvezda, ABA liga
Crvena zvezda - Budućnost. Odžo

KK Crvena zvezda, ABA liga

Crvena zvezda - Budućnost. Odžo, Foto: KK Crvena zvezda, ABA liga

Klub je još jednom podsetio da je KK Crvena zvezda kažnjena sa dve utakmice na koje je omogućen ulaz samo u „VIP" i „svečanu ložu" – u 1. i 2.kolu protiv ekipa Primorske i Budućnosti, uz novčanu kaznu od 35 hiljada evra.

PROČITAJTE JOŠ:

"Kapije dvorane biće otvorene za posetioce u 18.30 časova, isključivo vlasnici sezonskih karata za VIP ložu i počasna mesta mogu da prisustvuju ovoj utakmici (zbog kazne ABA lige) i ulaze na službeni ulaz 2. Biće smešteni u sektoru VIP loža.

Klub se ovom prilikom još jednom izvinjava svim vlasnicima sezonskih ulaznica za tribine, partere B i 4, bele i plave lože, i sve koji su želeli da vide crveno-bele u nedelju, zbog nemogućnosti da ih ugosti na prve dve utakmice u dvorani "Aleksandar Nikolić, zbog kazne, koja nalaže da se gledaocima ispuni samo sektor VIP loža.".

"Ljudi da vas pitam, da li vi imate mozga?!" (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 11.10.2019. 12:30 KK Crvena zvezda je u okviru 2. kola Evrolige pobedila ekipu Fenerbahčea sa 68:56. Milan Kalinić, Foto: Vladimir Marković/Alo! Košarkaši Crvene zvezde upisali su svoju prvu pobedu u ovogodišnjoj Evroligi.

Duel je na programu u nedelju od 20h.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Kolarov posle utakmice Srbije i Paragvaja