Nikola Kalinić
Alo/Marko Metlaš
Milan Kalinić

Vladimir Marković/Alo!

Milan Kalinić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Košarkaši Crvene zvezde upisali su svoju prvu pobedu u ovogodišnjoj Evroligi. Šampion ABA lige je pred 16 000 navijača nadigrao ekipu Željka Obradovića gotovo u svim segmenitima, a naročito je bila impresivna odbrana crveno-belih koja je turski tim spustila na samo 56 datih poena.

PROČITAJTE JOŠ:

No, mnogi smatraju da je jedina mrlja sa jučerašnje prelepe košarkaške predstave bila vezana za tribine, a ne parket. Naime, jedan određeni deo najvatrenijih navijača Zvezde je pogrdnim povicima dočekao bivšeh igrača kluba sa Kalemegdana, Nikolu Kalinića.

Ovde je bitno reći da je većina dvorane ipak stala u odbranu doskorašnjeg reprezentativca, a među njima je bio i proslavljeni sprski glumac, Milan Kalinić.

Nikola i Milan Kalinić

instagram/kalinic.milan72

Nikola i Milan Kalinić, Foto: instagram/kalinic.milan72

On je svoj stav podelio i na društvenoj mreži Instagram fotografijom na kojoj su on i Nikola Kalinić uz komentar objave "Ljudi da li vi imate mozga, eto samo to ću da vas pitam, da li imate mozga? Pozdrav za brata Kalinu!".

Odlični Jokić bolji od MVP finala najjače lige na svetu, Bogdanović solidan! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.10.2019. 08:31 - 11.10.2019. 11:45 Predsezona NBA lige! Bogdan Bogdanović, Foto: AP Photo/Rich Pedroncelli Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su Finiks Sanse 105:88, u trećem predsezonskom meču "kraljeva". Bogdan Bogdanović je bio solidan u pobedi svoje ekipe, ubacio je 12 poena (3/9 iz igre), četiri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu, za svega 23.

Nikola Kalinić po završetku meča nije želeo da daje izjave povodom dešavanja na utakmici i pre nje.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Kolarov posle utakmice Srbije i Paragvaja