Andrea Trinkijeri
aba-liga.com/Buducnost VOLI
Andrea Trinkijeri

aba-liga.com/Buducnost VOLI

Andrea Trinkijeri, Foto: aba-liga.com/Buducnost VOLI

Trener Partizana Andrea Trinkijeri je posle teško izgubeljnog meča žalio za dobro pripremljenom utakmicom.

Budućnost bolja u neizvesnoj završnici derbija kola ABA lige

Partizan je izgubio derbi 8. kola od Budućnosti 65:60 u "Morači". Ognjen Jaramaz, Foto: aba-liga.com/Buducnost VOLI Treći poraz ekipe Andree Trinkijerija u ABA ligi posle vrlo neizvesne završnice. Klučni momenti su se desili u poslednjih 30 sekundi. Prvo Nikola Ivanović ispravlja svoj promašaj za 62:60, pa se šest sekundi kasnije svira fal u napadu Vilu Mozliju.

 

"U sportu se porazi moraju prihvatiti. Žao mi je jer mislim da smo spakovali pametnu utakmicu i koštalo nas je što nismo pogađali trojke, onda teren postaje jako mali i pokušavaš doći do koša, a tamo nismo imali rešenja u drugom poluvremenu. Šteta jer smo spakovali čvrstu utakmicu. Nije bilo dosta", završio je trener Trinkijeri.

Gosti iz Beograda su šutirali 3/20 za tri protiv Budućnosti.

Italijan je na samom kraju utakmice isključen posle druge tehničke greške.

"Ja sam preterao, sudije su uradile svoj posao. Nemam komentar", rekao je Trinkijeri.

A na pitanje da li su sudije preterale je odgovorio novinaru:

"Nećeš me isprovocirati. Svako radi svoj posao. Oni imaju to oružje, ja sam pokušao da se prilagodim utakmici, ali kada smo videli neke kontakte koje oni nisu videli... Oni su videli da sam ja preterao. Nije tehnička odlučila utakmicu",  rekao je Trinkijeri.

Spornu sudijsku odluku pogledajte ovde:

Partizan besan na sudijske odluke u završnici derbija (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 24.11.2019. 21:20 Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Budućnosti 65:60, a u prelomnim trenucima utakmice sudijska trojka je donela nekoliko odluka kojima je bacila senku na susret.

Na problem sa šutem ima samo jedno rešenje:

"Možda nam treba kamion šutera, a ne samo jedan? Da ubacimo 15 šutera u kamion, možda će jedan dati?" prokomentarisao je ironično Trinkijeri.

BONUS VIDEO:

Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!