Milan Tomić
aba-liga.com
Milan Tomić

aba-liga.com

Milan Tomić , Foto: aba-liga.com

Trener Crvene zvezde Milan Tomić je posle poraza od Primorske rekao da tim nije na pravi način ušao u utakmicu. Beogradska ekipa je u Zagrebu poražena od slovenačkog sastava u četvrtfinalu Superkupa ABA lige sa 88:82.

Primorska iznenadila Zvezdu i sprečila večiti derbi! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 26.09.2019. 22:09 U polufinalu Superkupa u subotu sastaju se Partizan i Primorska. Crvena zvezda - Primorska, Foto: aba-liga.com Košarkaši Crvene zvezde neprijatno su iznenadili svoje navijače pošto su eliminisani u četvrtfinalu Superkupa ABA lige u Zagrebu od Primorske 88:82. AUTOR: Alo.rs/ M.

"Čestitam protivnicima na pobedi, igrali su bolje i zasluženo su pobedili. Mislim da u ovu utakmicu niko od 12 igrača nije ušao kako treba. Pristup igri nije bio onakav kako sam hteo da bude", rekao je Tomić.

On je potom probao u najkraćem da opiše dešavanja na meču.

"Prosto rečeno, mislim da su nas prebili. Košarkaški. Skok u napadu, tranzicija... U svim delovima igre. Čestitam Primorci na pobedi, ovo je utakmica za nas da se napravi analiza i da nastavimo dalje", istakao je Tomić.

PROČITAJTE JOŠ:

On se saglasio da sa konstatacijom jednog od novinara da je njegov tim ušao u utakmicu sa parolom "lako ćemo".

"Nije to preveliko samopouzdanje, oni moraju da znaju da će svako pokušati da pobedi Zvezdu. Nema "lako ćemo" u 2019. godini. Ovde su sve odlične ekipe, nema "lako ćemo", pogotovo u ABA ligi. Ovo treba da bude nauk i lekcija kako moramo da igramo svaku utakmicu ove sezone", zaključio je Tomić.

BONUS VIDEO:

Branko Lazić otkrio šta misli o uspehu reprezentacije!