Crvena zvezda - Primorska
aba-liga.com
Crvena zvezda - Primorska

aba-liga.com

Crvena zvezda - Primorska, Foto: aba-liga.com

Košarkaši Crvene zvezde neprijatno su iznenadili svoje navijače pošto su eliminisani u četvrtfinalu Superkupa ABA lige u Zagrebu od Primorske 88:82. 

Partizan samleo Megu za plasman u polufinale Superkupa u Zagrebu! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 26.09.2019. 19:19 Partizan u polufinalu očekuje poednika meča Crvena zvezda - Primorska koji počinje u 20 časova. Partizan - Mega, Foto: aba-liga.com Utakmicom između košarkaša Partizana i Mege otvareno je ovogodišnje izdanje ABA Superkupa koje se održava u Zagrebu.

Crvena zvezda sjajno je počela susret, povela sa 6:0, a prednost uspela da zadrži do kraja tog dela igre koji je završen 26:25. Loša završnica prvog dela kao da je nagovestila ono što će se desiti u nastavku utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

Na minut i po do kraja poluvremena slovenački tim je imao deset poena prednosti kada je bilo 44:34, a prvo poluvreme završeno je rezultatom 46:41.

Primorska je posle treće deonice vodila sa 69:62. Ni početak poslednjeg perioda nije doneo ništa bolje Zvezdi, pošto je tim iz Slovenije povećao prednost na 80:67, posle čega crveno - beli nisu uspeli da se vrate u meč pa ćemo umesto večitog derbija u polufinalu Superkupa u subotu gledati duel između Partizana i Primorske. 

BONUS VIDEO:

Branko Lazić otkrio šta misli o uspehu reprezentacije!