Media Day KK Crvena zvezda
ALO Foto: Marko Metlas
Media Day KK Crvena zvezda

ALO Foto: Marko Metlas

Foto: ALO Foto: Marko Metlas

"Pripreme idu kako sam zacrtao na početku, tako da sam time zadovoljan. Svi momci i stručni štab rade dobro. Odigrali smo prijateljske utakmice u kojima smo mogli da vidimo na čemu još treba da radimo. Sve za sada ide dobro. Nemamo povređenih igrača osim Branka Lazića, koji je imao lakšu povredu. Sve ide po planu i spremamo se za Superkup", rekao je Tomić na konferenciji za medije u "Štark areni".

Evo kako izgleda Kuzmić posle stravične nesreće! Veliki OŽILJAK nije mogao da sakrije! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 22.09.2019. 15:05 Za danas je bio zakazan "Medija dej" KK Crvene zvezde tokom kojeg je organizovano druženje sa novinarima. Ognjen Kuzmić, Foto: KK Crvena zvezda Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić početkom jula doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške telesne povrede.

Crveno-beli u novu sezou ulaze kao šampioni Srbije i ABA lige, a prvi meč će odigrati sa Primorskom.

"U Atini smo imali tri utakmice u četiri dana. Namerno sam napravio takav program da bi ekipu navikao da igra u takvom ritmu i da bismo bili što spremniji na Superkupu", istakao je Tomić.

Pročitajte još:

Tim sa Malog Kalemegdana u novu sezonu ulazi sa nekoliko novih igrača, ali je i okosnica tima iz prošle sezone ostala na okupu. Zbog svega toga mišljenje je da Zvezda ima jedan od najjačih timova u poslednjih nekoliko godina.

"Sigurno je da smo želeli da sklopimo dobar tim i napravimo dobru hemiju, kao prošle godine. Sad da li je najbolji tim poslednjih godina ili nije... Biće teško, imaćemo oko 85 utakmica. Evroliga, ABA liga, naša liga... Idemo jedan po jedan meč, pa da vidimo dokle ćemo dogurati. Nema ciljeva, već idemo iz utakmice u utakmicu", zaključio je Tomić.

Bonus video: Branko Lazić otkrio šta misli o uspehu reprezentacije!