Nikola Milutinov, Olimpijakos - Panatinaikos
Evroliga
Nikola Milutinov, Olimpijakos - Panatinaikos

Evroliga

Nikola Milutinov, Olimpijakos - Panatinaikos, Foto: Evroliga

Košarkaški klub Olimpijakos odbio je da se pojavi na prvom meču plej-ofa Grčke A1 lige, pa će zbog toga snositi određene posledice.

PROČITAJTE JOŠ:

PREKIPELO MU JE, ODBIO DA URADI TEST! Bane Ivanović u centru doping skandala, nakon žestoke svađe izbacio čelnike Agencije iz toaleta!

AJAKS SA TADIĆEM NA MARAKANI! Ovo je najteži rival Zvezdi u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

"NEMOJ U TO S*ANJE OD KLUBA!" Uništio sebi karijeru kokainom, a sada pokušava da spasi svog zemljaka! (VIDEO)

Prvi meč plej-ofa Grčke lige između Olimpijakosa i Panatinaikosa neće biti odigran, jer je Olimpijakos odlučio da se drži svoji reči i da se ne pojave na utakmici. 

Iz uprave kluba crveno-belih su rekli još pre nekoliko dana da neće odigrati meč u OAKA areni, a u toku dana su javili policiji da neće biti potrebe za merama opreznosti u hali pošto Olimpijakos neće ni doći.

Vlasnik Panatinaikosa, DImitris Janakopulos, je poslao poruku vlasnicima Olimpijakosa, Panajotisu i Agelopulosu. 

"Želimo da verujemo da će doći do promene u poslednji čas i da će Olimpijakos preinačiti loše donetu odluku da se povuče iz lige i da će doći u OAKA Arenu da se utakmica odigra", poručio je Janakopulos.

A i prvi čovek Evrolige, Đordi Bertomeu, je dao svoje viđenje ove situacije i totalno se ogradio:

"Konflikt između Olimpijakosa i Panatinaikosa je važan na lokalnom nivou, ali mi smo u toj situaciji neutralni. Razočaran sam zbog svega i smatram da je sve ovo sramota za grčku košarku", rekao je Đordi Bertomeu.