Bane Ivanović
AP/Dmitri Lovetsky
Branislav Ivanović

AP

Branislav Ivanović, Foto: AP

Ruski mediji su objavili da je vezista Avangarda Dimitri Korobov bio pozitivan na nedozvoljene supstance, pa se antidoping agencija obrusila na Ivanovića.

PROČITAJTE JOŠ:

AJAKS SA TADIĆEM NA MARAKANI! Ovo je najteži rival Zvezdi u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

PREKO VEZE DO POSLA! Ronaldo dovodi novog trenera koji se neće dopasti navijačima, on je ove sezone provocirao "bjankonere"! (VIDEO)

"NEMOJ U TO S*ANJE OD KLUBA!" Uništio sebi karijeru a sada pokušava da spasi svog zemljaka! (VIDEO)

U ovu priču je upleten i bivši kapiten Srbije, Branislav Ivanović, pošto je defanzivac Zenita napravio skandal sa osobljem RUSADA posle meča sa Dinamom.

Ivanović prema pisanju ruske "Gazete" nije hteo da ode na doping test, a to je otišlo do mere da je izbacio čelnike Agencije iz toaleta.

Nakon sat vremena koliko je svađa trajala, bivši kapiten "Orlova" odlučio je da završi sa tim, i na kraju je sve bilo čisto.

"NEMOJ U TO S*ANJE OD KLUBA!" Uništio sebi karijeru a sada pokušava da spasi svog zemljaka! (VIDEO)

Ruski mediji su preneli da je Srbin tako reagovao pošto je često izbor Agencije koja od njega traži uzorke, a iz RUSADA su poslali i zahtev Zenitu da "popriča" sa Ivanovićem.

Ivanović će biti kažnjen zbog svog ponašanja prema objavama RUSADA, ali to neće mnogo uticati na njegovu poziciju u Zenitu sa kojim je osvojio titulu ove sezone!