Endi Van Der Mejde
Youtube/ VTBL
Endi Van Der Mejde

Youtube/ VTBL

Endi Van Der Mejde, Foto: Youtube/ VTBL

Bio je jedan od najtalentovanijih i najtraženijih fudbalera u Evropi. Kada je iz Ajaksa prešao u Inter, karijera mu je krenula nizbrdo.

PROČITAJTE JOŠ:

ŽRTVA KAO NEKADA STOJKE! Bivšeg fudbalera Zvezde investitori prevarili za 100.000 evra, jedan od njih se ubio! (VIDEO)

POTVRĐENE TVRDNJE! Bio je njihova prva želja, Evroligaš oduzeo Lendejla Partizanu!

MVP EVROLIGE ZA JUNIORE I BUDUĆA ZVEZDA EVROPSKE KOŠARKE! Potencijalni reprezentativac Srbije i Hrvatske mogao da bira za koga će igrati, njegova odluka je ŠOKANTNA! (VIDEO)

Svoj potencijal nije ispunio a dodatno je srozao sebe kada je otkriveno da konzumira kokain. Pošto se na greškama uči, Van Der Mejde  je svom sunarodniku 24-godišnjem Anvaru El Gaziju, igraču Lila koji je na pozajmici u Aston Vili, savetovao da ne ide u Liverpul!

Pošto je svojim odličnim partijama privukao pažnju na sebe, ni plavi deo Liverpula nije ostao imun, Everton je ozbiljno zagrizao za El Gaziju!

"Nemoj to da uradiš, nemoj da odeš tamo! Kakvo je to s*anje od kluba. Nikad nemoj da zaigraš za njih, uništiće te! - savetovao ga je Van Der Mejde.

Van Der Mejde je igrao za Everton u periodu od 2005. do 2009. godine. Skupio je 20 nastupa za četiri godina, nakon čega je otišao u PSV za koji nije ni nastupao!

Svoju karijeru je završio 2012. u amaterskom klubu WKE posle šest nastupa!

Dok je boravio u Engleskoj, njegov život se sastajao od droge, alkohola i prostituki koje su mu bila svakodnevnica, žena i deca su ga napustili pa je upao u depresiju.