Jasmin Repeša
EPA/Boris Pejović
Jasmin Repeša

EPA/Boris Pejović

Jasmin Repeša, Foto: EPA/Boris Pejović

Trener košarkaša Budućnosti Jasmin Repeša izvinio se ljudima iz Crvene zvezde zbog uvreda i povreda nakon incidenata i ubacivanja tvrdih predmeta u teren sa tribina.

Meč u Morači, koji je dobila Budućnost 80:72, obeležile su i nemile scene, tuča iz klupe Zvezde, kao i povrede čelnika beogradskog tima nakon što su gađani tvrdim predmetima sa tribina.

"Ako je bilo ko uvređen, povređen na bilo kojim način, bilo čim, lično se izvinjavam. Mislim da je to sa moje strane korektno. Ne znam šta da radim, da uzmem pištolj i ubijem se, ili pobegnem od svih vas. Mislim da atmosfera nije bila ni blizu onoga što je bilo u Beogradu", rekao je Repeša na konferenciji za novinare, prenose Vijesti.

Hrvatski stručnjak kaže da nije bilo lako posle pet poraza od Zvezde ove sezone, što se videlo u prvom poluvremenu, za razliku od nastavka kada je Budućnost bila mnogo bolja.

Čović

ALo! Vladimir Zogović

Čović, Foto: ALo! Vladimir Zogović

"Sada više nema nepoznanica, neke situacije, kao sa tri spoljnja igrača i Fajeom na petici, moramo bolje da prepoznajemo i kažnjavamo...Ali svi se poznajemo, da li će neko iskočiti, kao Rivers u prvom dijelu, videćemo", rekao je Repeša.

ZVEZDA PALA U MORAČI! Navijači pljuvali, skandirali, napadali, a Budućnost preokretom do nastavka serije

Trener Crvene zvezde Milan Tomić priznao je da je postojao problem sa koncentracijom njegovog tima.

"Kontrolisali smo igru u prvom poluvremenu, onako kako smo se dogovorili, a u nastavku je plan bio da igramo još bolje. Ali igrači kao da su me čuli da igramo najgore moguće, sve je bilo okrenuto naopačke. Sada je 2:1, pokušaćemo da se spremimo za četvrti duel i odigramo bolje“, rekao je Tomić.

Četvrti meč igra se u petak, takođe u Morači.

 

Komentari (1)

Ratko

18.04.2019 16:17

Repesa bi trebao da zna da su navijaci KKCZ ipak za koplje vise od ovih Podgorickih varvara koji i neznaju zasto su dosli na utakmicu !