Čabarkapa
Alo Marko Metlas
Čabarkapa

Alo Marko Metlas

Foto: Alo Marko Metlas

Kako je saopštio klub sa Malog Kalemegdana, bivši košarkaš Finiksa i Golden Stejta i sportski direktor ABA lige, biće spona između predsednika Nebojše Čovića, celokupnog sportskog dela KK Crvena zvezda i menadžmenta kluba.

Pročitajte još:

Na taj način će Filip Sunturlić kao generalni direktor kluba i Nebojša Ilić kao tim menadžer prvog tima Crvene zvezde, dobiti saradnika zaduženog za kompletna sportska pitanja.

Dodaje se i da će sva trojica usko sarađivati sa trenerom Milanom Tomićem u svakodnevnom radu kluba, a generalni direktor kluba Sunturlić poželo je dobrodošlicu Čabarkapi.

"Očekuje nas mnogo posla, velike stvari i sezona sa mnogo važnih utakmica i događaja za ceo klub. Očekujem da se Žarko brzo kao čovek iz košarke i sjajan poznavalac prilika u evropskoj i regionalnoj košarci, brzo uključi u rad KK Crvena zvezda i donese nove stvari u naš menadžment, a samim tim lakše svi zajedno ispunimo sve ciljeve koji su zacrtani", rekao je Sunturlić.

Partizan pobedom ukrasio evropsku premijeru u Veneciji

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 01.10.2019. 21:58 Partizan je rezultatom 66:63 savladao Veneciju u Italiji i upisao pobedu na ovosezonskoj premijeri u Evrokupu. Foto: aba-liga.com Crno- beli su stekli prednost u prve dve četvrtine i potom je rutinski održavali do kraja meča.

Čabarkapa je rođen 21. maja 1981.godine u Zrenjaninu, osvajač je zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu, a igrao je u NBA ligi za ekipe Sansa i Voriorsa.

Nakon igracke karijere, koju je prerano morao da prekine zbog povrede leđa, radio je na razvoju nove ABA lige u ulozi sportskog direktora.

Bonus video: Odbojkaši Srbije slave pobedu Crvene zvezde