Stef Kari
Printscreen Youtube /
Stef Kari

Printscreen Youtube /

Stef Kari, Foto: Printscreen Youtube /

Uvreženo je mišljenje da je NBA liga najbolje organizovana liga u svim sportovima. Profesionalizam, infrastruktura, sistem takmičenja, sponzorski ugovori, tretman igrača i uslovi u kojima treniraju - gotovo sve stoji savršeno. 

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, postoji malobrojan deo košarkaških fanatika koji više preferira tapkanje narandžaste lopte po evropskim terenima.

Jedan od argumenata te malobrojne skupine odnosi se na rezultatski značaj koji je nekad upitan u NBA mečevima. Slika i prilika te vrste argumentacije viđena je sinoć na utakmici Oklahoma - Golden Stejt.

Prva zvezda tima iz San Franciska, Stef Kari, izaošao je iz igre 8 minuta pred kraj susreta u kom njegova ekipa gubi sa čak 40 koševa razlike. 

Stef Kari

Printscreen Youtube /

Stef Kari, Foto: Printscreen Youtube /

No, po izrazu lica dvostrukog MVP-ija lige ne bi se stekao utisak da se radi o demoliranju njegove ekipe.

Zvezda pred paklenim rasporedom, protiv Efesa jača za Amerikanca

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 28.10.2019. 13:49 Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas u Istanbul gde ih već u utorak očekuje duel sa Anadolu Efesom u okviru 5. kola Evrlige. Andrija Gavrilović, Foto: KK Crvena zvezda Prvi "dupli program" donosi crveno-belima napornu nedelju u kojoj ih pored duela sa prošlosezonskim finalistom Evrolige, očekuje i utakmica sa Hikijem, ali i put u Zagreb na utakmicu ABA lige sa Cibonom.

Nama ostaje da se zapitamo, kako bi se u Evropi proveli igrači koji bi u ovakvoj situaciji uradili istu stvar, ako zamislimo da su im treneri jedan Dule Vujošević, Svetislav Pešić, Saša Obradović i najčuveniji Željko Obradović.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana