Partizan - Venecija
KK Partizan
Partizan - Venecija

KK Partizan

Partizan - Venecija, Foto: KK Partizan

 

Košarkaši Partizana izgubili su na svom terenu od Venecije u šestom kolu Evrokupa rezultatom 83:69. Ovo je prvi poraz ekipe Andree Trinkijerija, a četvrta pobeda italijanskog tima u takmičenju.

10' Sada su to već egzibicije košarkaša Venecije. Stigli su do 83:63, Birčević vraća sa dva poena, ali kasno je za bilo kakve ambicije Partizana u ovom meču. Konačan rezultat 83:69 za Veneciju nakon trojke Gordića.

8' Sada Venecija vodi sa 16 razlike, ogroman pad Partizana u drugom poluvremenu. Moraće Trinkijeri da dosta toga objasni svojim igračima nakon ovog meča.

Partizan - Venecija

KK Partizan

Partizan - Venecija, Foto: KK Partizan

6' Sve manje i manje vremena, opet je +15 za Veneciju, Zagorac maši trojku, čini se da je gotovo.

5' Mozli pogađa za jedan, smanjio je na 15 razlike. Uspeo je Partizan nakon toga da se odbrani i pogodio, 71:58 za Veneciju.

4' Gordić opet ne uspeva za tri, ne može Partizan da se približi. Sada novi poeni, 71:55 gube crno-beli.

Partizan - Venecija

Alo/Miloš Dreković

Partizan - Venecija, Foto: Alo/Miloš Dreković

3' Atraktivno poentira Udano, +14 za Veneciju. 

2' Veliko zalaganje Partizanovih igrača, ali ipak uspevaju gosti da se snađu i pored agresivnog pristupa naših košarkaša, 64:52 za Veneciju.

1' Mozli sjajan u odbrani, u napadu odlični Jaramaz i Tomas, smanjuje Partizan na 10 razlike. Ostalo je još mnogo vremena, publika pruža veliku podršku, svi se nadaju - preokret je moguć!

ČETVRTA ČETVRTINA

10' Sve veća prednost u ovim trenucima, ekipi Venecije sve ulazi, a u domaćem taboru maše Tomas i Gordić. Na kraju treće četvrtine 62:48 za Veneciju.

9' Stižu Italijani do dvostruke prednosti, 46:57. Rašon Tomas vraća pogođenim slobodnim bacanjima. 

8' Užasan period za Partizan, gosti su napravili veliku seriju i sada je 55:46 u njihovu korist. Bez ikakvog rešenja u napadu je crno-beli sastav.

5' Preokrenula je ekipa Venecije, Partizan se ne snalazi na terenu u ovim minutima. Promašeni šutevi sa distance, slaba distribucija u napadu, rezultat je 42:45.

Partizan - Venecija

Alo/Miloš Dreković

Partizan - Venecija, Foto: Alo/Miloš Dreković

2' Odmereno su krenule obe ekipe. Mozli je imao priliku da sa linije slobodnjaka donese veću prednost, ali nije uspeo, 40:39 je posle dva minuta.

TREĆA ČETVRTINA

Počelo je drugo poluvreme.

10' Gordić precizan oba puta iz slobodnih bacanja. Na kraju 39:37, nije loš rezultat na poluvremenu za Partizan budući da su crno-beli imali značajan zaostatak na početku.

Partizan - Venecija

Alo/Miloš Dreković

Partizan - Venecija, Foto: Alo/Miloš Dreković

9' Još jedna magija Rašona Tomasa! Sa poludistance i bez gledanja skočio je preko protivnika, pogodio koš na opštu nevericu prisutnih. Ipak, Venecija vraća sa 2+1, sada je nerešen rezultat - 37:37.

7' Neverovatni poena Vata, 32:29 za Partizan oko tri i po minuta pre kraja poluvremena. Čini se da će meč biti uzbudljiv do samog kraja.

Bivši Novakov trener dotakao dno! Evo kakvu glupost je sad napravio!

AUTOR: informer-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 05.11.2019. 20:14 - 05.11.2019. 20:20 Osvojio je šest grend slem trofeja! Novak Đoković i Boris Beker, Foto: EPA Adrian Dennis Pool Kako prenose mediji, slavnom nemačkom teniseru plene imovinu, uključujući i trofeje. Nekadašnji najbolji teniser sveta i bivši trener Novaka Đokovića duguje 61 milion evra, prenosi nemački "Bunte".

5' Rašoooon Tomaas! Prvo je izvukao napad i pogodio iz veoma teške pozicije za dva, potom u narednom za tri. Vodi Partizan, +6.

3' Dobro se brane Trinkijerijevi puleni na startu druge četvrtine, ali "prodali" su par lopti bez potrebe. Trenutno Partizan vodi 24:23.

1' Veoma dobro je startovao Partizan drugu deonicu, najpre je postignut koš "a la Raduljica", da bi zatim Pejners upisao poene za 22:21.

DRUGA ČETVRTINA

10' Neverovatni poeni Pejnersa, bacio je loptu visoko u vazduh, ona je o tablu ušla u koš. Konačan rezultat nakon prve četvrtine je 21:18 za Veneciju.

9' I Markus Pejdž pogađa trojku, sada Partizan smanjio na samo tri poena razlike. Odmah zatim Zagorac pravi dobru odbranu, sve konkretnija igra crno-bele ekipe.

8' Zagorac pogađa za tri poena! Nada se publika da je ovo najzad početak preokreta crno-belih, Venecija je na +6. Rezultatom 19:13 vode gosti.

5' Mora tajm-aut da traži trener Partizana. Sigurna igra Venecije zasad, gosti vode 13:5.

4' Evo ga Jaramaz! Pogodio je 2+1 i digao publiku na noge. Tek prvi poeni crno-belih, Venecija vodi 9:3.

2' Prednost za Veneciju na početku, malo problema za Partizan ponovo. Ne uspevaju crno-beli da pogode šuteve sa distance, a nakon dva minuta je 7:0 za Italijane.

PRVA ČETVRTINA

20:00 Meč je počeo!

Hala: "Štark Arena"

Sudije: Kortes, Laurinavičijus, Isguder 

Partizan: Zagorac, Pejdž, Gordić, Parahovski, Jaramaz, Miletić, Veličković, Birčević, Janković, Tomas, Pejners, Mozli

Trener: Andrea Trinkijeri

Venecija: Udano, Kasarin, Stoun, Bramos, Tonus, Berdini, Dej, De Nikolao, Filjoj, Vidmar, Šapel, Macola, Pelegrino, Posamai, Ćerelja, Vot

Trener: Valter De Rafaele

Hari Kejn se odmah prisetio Partizana! Nada se da će ipak biti drugačije protiv Crvene zvezde

AUTOR: Alo.rs/Vladimir Zogović DATUM I VREME: 05.11.2019. 18:42 Nije još uvek bio svetska zvezda pre pet godina. konferencija za štampu Totenhema, Foto: Alo/Vladimir Zogović Crvena zvezda i Totenhem u sredu igraju meč četvrtog kola grupne faze Lige šampiona. Po dolasku u Beograd, napadač londonskog kluba Hari Kejn je prokomentarisao nekoliko tema, pre svega onu najbolniju - rasizam.

Košarkaši Partizana u Beogradu od 20 časova dočekuju ekipu Venecije u šestom kolu Evrokupa.

Izabranici trenera Andree Trinkijerija su jedina neporažena ekipa u takmičenjima koje organizuje ECA, a to su Evroliga i Evrokup, pošto su u prvih pet mečeva zabeležili pet pobeda.

Andrea Trinkijeri

KK Partizan

Andrea Trinkijeri, Foto: KK Partizan

Pred duel trener Partizana Andrea Trinkijeri je izjavio:

"Veoma zanimljiva utakmica je pred nama. U Veneciji smo odigrali izuzetno čvrst meč i tada smo imali priliku da osetimo koliko dobar može biti tim protiv kojeg igramo. Imaju iskusne igrače, talentovane igrače i sigurno je da će dati sve od sebe da pruže svoj maksimum protiv nas. Sa druge strane, mi znamo šta treba da radimo u našoj kući, pred našim navijačima", rekao je Trinkijeri.

Partizan je prvoplasirana ekipa Grupe B, dok je Venecija u dosadašnjem toku sezone u Evrokupu zabeležila tri trijumfa i dva neuspeha.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо