konferencija za štampu Totenhema
Alo/Vladimir Zogović
konferencija za štampu Totenhema

Alo/Vladimir Zogović

konferencija za štampu Totenhema, Foto: Alo/Vladimir Zogović

Crvena zvezda i Totenhem u sredu igraju meč četvrtog kola grupne faze Lige šampiona. Po dolasku u Beograd, napadač londonskog kluba Hari Kejn je prokomentarisao nekoliko tema, pre svega onu najbolniju - rasizam.

"Nadam se da neće biti rasizma. Ako se dogodi, pratićemo protokol", kratak je bio Kejn po ovom pitanju. On se osvrnuo na meč sa Partizanom koji je Totenhem odigrao pre pet godina. Tada je bilo 0:0, a engleski napadač nije imao zapaženiji učinak.

PROČITAJTE JOŠ:

"Sećam se da sam moje stative. Nije bilo golova, nisam dobro odigrao, nadam se da će biti drugačije protiv Zvezde", prisetio se Hari Kejn.

Inače, meče Zvezde i Totenhema će biti odigran tačno godinu dana nakon epske pobede crveno-belih protiv Liverpula na "Rajku Mitiću". Kejn se nada da se sličan scenario neće ponoviti.

Nadal se obratio javnosti i saopštio da li će da se bori sa Novakom Đokovićem u Londonu!

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 16:56 Ovo je konačno! Rafael Nadal, Foto: EPA/Seth Wenig Rafael Nadal ima problema sa povredom trbušnog mišića, zbog čega je morao da preda meč polufinala Mastersa u Parizu Kanađaninu Šapovalovu.

"Nadam se da se takav rezultat neće opet desiti. Čuo sam od nekoliko igrača da će atmosfera biti dobra, nadam se da ćemo ipak pobediti. Zvezda je i u Londonu imala šanse da izjednači, bićemo fokusirani", zaključuje Hari Kejn.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!