Majkl Odžo
Alo/Marko Metlaš
Crvena zvezda - Budućnost, Odžo

KK Crvena zvezda, ABA liga

Crvena zvezda - Budućnost, Odžo, Foto: KK Crvena zvezda, ABA liga

Košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo posle sinoćnje pobede nad podgoričkom Budućnoshu (107:69) u finalu ABA lige rekao je da će treći meč u Podgorici biti teži i da očekuje reakciju rivala.

"Pravili smo sitne greške, posebno u prvom poluvremenu. Sada idemo na gostovanje i moraćemo da ispravimo neke stvari. Igramo u finalu, ne smemo da se time zadovoljimo. Trener nam je rekao da nije važno jesi li drugi ili poslednji, računa se samo ako si prvi. Želimo titulu i da što pre završimo seriju", rekao je Odžo novinarima posle meča.

Centar crveno-belih objasno je kakav meč očekuje i kako će teći priprema za susret u Podgorici.

"Prvo idemo da pojedem ćevape i "karađorđevu", pa ćemo onda da se odmorimo i gledamo snimke. Igrali smo već u Crnoj Gori, nije nam nepoznata publika. Ključ je da tamo odemo maksimalno koncentrisani i potrudimo se da završimo seriju što pre", rekao je Odžo.

Majkl Odžo

Vladimir Markovic

Majkl Odžo, Foto: Vladimir Markovic

Odžo je bio jedan od petorice dvocifrenih u sastavu crveno-belih sa 10 ubačenih poena, a njegov tim je u jednom trenutku imao i plus 40.

"Stvarno je bilo toliko? Nije nam važna razlika. Srećan sam i ako dobijemo s poenom razlike. Verujem u naš tim, ali su i oni dobra ekipa. Igrali su Evroligu, biće agresivniji, želeće da pokažu reakciju. Neće biti lagane utakmice. Od početka serije sve su bile čvrste, smatram da smo spremni da se pokažemo. Jeste 2:0, što ne znači da je gotovo. Treba nam još jedan trijumf", zaključio je Odžo.

KRENUO DEO SEZONE KOJI SMO SVI ČEKALI Vestbruk briljirao, ostvario tripl-dabl, ali UZALUD JE SVE (VIDEO)

Finalna serija nastavlja se u sredu u Podgorici, kada će Crvena zvezda i Budućnost od 19 sati odigrati treći meč.