Mateja Kežman
Youtube/Darija Dzeletovic
Mateja Kežman

Alo!/Marko Metlaš

Mateja Kežman, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Bivši fudbaler Mateja Kežman uskoro će dobiti još jednog naslednika. On peto dete očekuje sa suprugom Tarom Šumonjom, sa kojom se nakon četiri godine zabavljanja venčao prošle godine na Adi Bojani. Vest da će dobiti prinovu neizmerno je obradovala roditelje, a i njihove porodice.

PROČITAJTE JOŠ:

IZMAKAO MU HRVAT Laslo Đere imao sve u svojim rukama, međutim NENADANI PAD SE DESIO! Kakva šteta...

PISTONSI U KOŠMARU Dominacija Milvokija na startu plej-ofa, Hjuston ništa slabiji (VIDEO)

KRENUO DEO SEZONE KOJI SMO SVI ČEKALI Vestbruk briljirao, ostvario tripl-dabl, ali UZALUD JE SVE (VIDEO)

"Tara je presrećna što će postati mama, a radosne vesti odmah je podelila s fudbalerom. Iako ima četvoro dece, Mateja se obradovao kao da mu je prvo. Dok nije prošlo prvo tromesečje Tarine trudnoće, osim roditeljima, nikom nisu želeli da pričaju da će dobiti dete. Čim mu je doktor potvrdio da je sve u redu i da trudnoća ide u pravom smeru, Mateja je prvo okupio decu i saopštio im da će dobiti brata ili sestru", kaže izvor "Blica" blizak Kežmanu i otkriva kako je izgledalo kada je bivši fudbaler otkrio naslednicima srećne vesti.

"Mateja sa suprugom Emilijom ima Lazara, Aleksandru i Jakova, te je njima i saopštio srećne vesti, zajedno sa Tarom, sa kojo se njegova deca slažu. S obzirom na to da je njegov sin Filimon, kojeg ima iz vanbračne zajednice s Marijom Perković, još uvek mali, on je samo bivšoj nagovestio da će dobiti dete, kako bi mališana pripremila za novog člana porodice", priča izvor, a Kežman je više puta pozvan da potvrdi informaciju, ali nije odgovarao na pozive, niti poruke.