Andrea Trinkijeri
TANJUG/ TANJA VALIC/ nr
Andrea Trinkijeri

TANJUG/ TANJA VALIC/ nr

Andrea Trinkijeri, Foto: TANJUG/ TANJA VALIC/ nr

Rutinska pobeda na gostovanju uprkos bledoj prvoj četvrtini crno-belih bila je povod za zadovoljstvo Andrei Trinkijeriju koji je sumirao utiske.

Pročitajte još:

"Čestitam igračima. Pobediti Limož na njihovom terenu je teško. Počeli smo loše i sporo. Iz poseda u posed smo se vraćali. Odbranili smo se u ključnim momentima, jer da su nam pobegli na 15 razlike, ne bismo imali šanse da ih stignemo. Odigrali smo dve dobre defanzivne četvrtine i primili smo samo 15 poena u njima. Dobro smo skakali, tako smo i stekli samopouzdanje i zaslužili smo da pobedimo", rekao je Trinkijeri posle meča.

Daniloviću velika podrška, predsednik Crvene zvezde izostao sa Skupštine

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 30.10.2019. 18:01 Na današnjoj sednici Skupštine KS Srbije, odlučeno je da Predrag Danilović ostane predsednik Košarkaškog saveza Srbije do kraja mandata. Skupština KSS, Foto: KSS Uprkos tvrdnjama iz Crvene zvezde da je sadašnjem rukovodstvu saveza istekao mandat još pre 8 meseci i da su čelnici Saveza samovoljno menjali Statut kojim je produžen mandat, aktuelni prvi čovek srpske košarke ostaće na toj funkciji.

Bonus video: Prva izjava Ognjena Kuzmića!