Branko Lazić i Filip Čović
foto Vladimir Markovic
Branko Lazić i Filip Čović

foto Vladimir Markovic

Branko Lazić i Filip Čović, Foto: foto Vladimir Markovic

Košarkaški klub Crvena zvezda nije najbolje počela novu sezonu, u prvih sedam utakmica ostvarene su tek dve pobede, Milan Tomić je napustio klupu, a meč sa Barselonom u 4. kolu Evrolige obeležio je incident!

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan navijač Zvezde je posle poraza od Barselone vređao Filipa Čovića, a u njegovu zaštitu stao je kapiten Branko Lazić, koji je konačno progovorio o tom sukobu!

"Nisam se ja sukobio sa navijačima posle utakmice sa Barselonom, već sa nevaspitanim likom na tribini. On je video ta dva sata utakmice i nije bio zadovoljan. To mu, međutim, ne daje pravo da vređa. I kao on je neki navijač kluba… S tim i takvim ponašanjem nisam siguran da zapravo jeste" – rekao je Lazić za Ekspres.

Danilović razgovarao sa "novim" selektorom, ali situacija je veoma kompleksna! Dobio je podršku i od Divca!

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 10.11.2019. 21:59 Kad se SRBI skupe u Sakramentu! Zarko Paspalj, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Žarko Paspalj je proveo nekoliko prethodnih dana u Americi gde je gledao početak nove sezone NBA lige!

Napominje da je i u privatnom životu takav:

"I u privatnom životu sam takav, ne dozvoljavam da neko napadne mene, porodicu, prijatelje. I ovo nije prvi put. Slično sam reagovao i pre par godina u Areni kad smo izgubili od Olimpijakosa u produžetku. Desio se sličan incident."

BONUS VIDEO

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana