SREĆAN SAM, KLUB JE OZBILJAN I IMA AMBICIJE Duško Vujošević ima NOVI ANGAŽMAN - Rašić ga ubedio da dođe

Potpisao ugovor na godinu dana.

Srbija - Grčka, Duško Vujošević
Srbija - Grčka, Duško Vujošević, Foto: FIBA.COM

Trofejni košarkaški stručnjak Duško Vujošević postao je trener rumunske Univerzitatee iz Kluža, saopšteno je danas.

Kako se navodi, Vujošević je potpisao ugovor na godinu danu i imaće ulogu trenera koordinatora prvog tima.

"Srećan sam što sam došao u Kluž, koji je pokazao da je ozbiljan i da ima velike ambicije. Nije mi bilo lako da prihvatim ovu ponudu, ali posle svih informacija koje su stigle do mene, čak i one koje mi je prezentovao lično moj nekadašnji igrač Aleksandar Rašić, uvideo sam da se radi o ozbiljnoj sredini koja želi velike rezultate i na evropskom nivou", rekao je Vujošević na predstavljanju.

Trener Limoža: Duško Vujošević
Trener Limoža: Duško Vujošević, Foto: Profimedia

Bivši trener beogradskog Partizana, sa kojim je 2010. godine došao do fajnal fora Evrolige, posle dve godine vratio se trenerskom poslu.

"Za mene su najvažniji karakter i igrača i stručnog štaba sa kojim cu raditi. Veći deo ekipe biće sačinjen od poptuno novih igrača, posebno onih iz inostranstva. Samo igrači sa pobednickim duhom ce dobiti priliku u Klužu, jer na kraju samo karakter i iskreni i pošteni rad donose rezultate", dodao je Vujošević.

Vujošević je u svojoj karijeri vodio Partizan, Crvenu zvezdu, Brešu, Pistoja, Pezaro, Radnički, moskovski CSKA i Limož, a bio je i selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi