EPA
Foto: EPA/EPA

Nekadašnji košarkaš Partizana, Dante Egzum trenutno se nalazi u Americi gde ga sa Dalasom očekuje nova sezona u NBA ligi sa Dalasom.

GODINU DANA ĆE OČI KOŠARKAŠKE EVROPE GLEDATI U ŠTARK ARENU Šta nas ove sezone očekuje u najvećoj dvorani na Balkanu?

Pred početak sezone, Egzum je za Mocart sport dao intervju u kojem se dotakao prethodne sezone sa Partizanom kao i prijemu koji je imao u Dalasu.

- I dalje mi tako povremeno padaju na pamet neke scene tokom sezone koje sam doživeo u Partizanu. Bio je to period koji se neće zaboraviti. Već sam pričao sa saigračima u Dalasu, rekao sam im da je to iskustvo koje svaki košarkaš mora da doživi, ambijent koji stvore navijači Partizana je nezamisliv. Ta strast u Evropi, borba na terenu, drugarstvo koje je stvoreno, generalno neverovatna konekcija sa klubom. Sve je bilo kao san. Evo već sada odmah da kažem, ako se nekada budem vraćao u Evropu, Partizan je prva opcija, a verovatno i jedina - počinje Egzum.

Pri dolasku u Dalas, sačekao ga je Luka Dončić koji je veliki navijač Crvene zvezde.

- Odmah je krenuo da dobacuje oko Zvezde, prvi dan kada sam došao. Derbi je prva tema. Međutim, objasnio sam mu kako stvari stoje. Zna se ko je šampion i ko je najbolji. Tako da sam bio spreman za to. Moram da istaknem da je Luka fantastičan momak. Dočekao me je stvarno prelepo, kao i ostatak ekipe.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading