PONEKAD NISU BILI ZABAVNI Kobi i Šek su ovo voleli da rade pijanim igračima
Foto: EPA/EPA-EFE/FRANCIS SPECKER

Volton je nosio dres LA Lejkersa od 2003. do 2012. godine i sa njima je dvaput postao NBA šampion.

To znači da je dobar deo karijere proveo igrajući sa Kobijem, a jedan i sa Šekom, sa kojima, kako otkriva, nekada nije bilo preterano zabavno na treningu.

- Sećam se jedne situacije iz moje ruki sezone. Kobi i Šek to vole da rade ne samo rukijima već svim mladim igračima. Mislim da sam malo previše popio veče pre i došao sam, bio sam ruki, dobro sam se osećao, ali su osetili alkohol na meni - izjavio je Volton i nastavio:

- Kobi je obavestio ostatak ekipe da nikome nije dozvoljeno da mi pomaže u odbrani i da moram njega da čuvam do kraja treninga. 

Volton se nasmejao, ali mu je osmeh brzo iščeznuo sa lica.

- Prvo sam pomislio: 'Dobro, ovo je zabavno'. Međutim, u Kobijevom glavi i u njegovim očima se moglo videti 'Ne, ja osećam slabost, danas ću da te uništim'. Naučio me je lekciju. Mislim da je dao 70 i nešto poena na tom treningu. Ja sam molio za pomoć, ali niko od saigrača nije želeo da mi pomogne. Da, taj ubilački instinkt i njegova radna etika... To će ostati uz mene do kraja života - dodao je Volton.

Nije bilo mnogo drugačije ni kada je ušao u "klinč" sa O'Nilom.

- Šek mi je isto to uradio jednog drugog dana. Da, Šek me je naterao da ga čuvam. Počeo sam da ga fauliram u svakom napadu, a onda mi je rekao da će me udarati i udarati ako nastavim da ga fauliram, pa sam prestao. Nije bilo fer. Osećao sam se kao dete koje pokušava da se igra sa odraslima - zaključio je nekadašnji igrač Lejkersa.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading