JOŠ JEDNA POBEDA BEOGRADA Vesić ne krije zadovoljstvo posle Fajnal fora Evrolige u našoj prestonici (VIDEO)
Foto: privatna arhiva

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izrazio je večeras veliko zadovoljstvo zbog činjenice da je Beograd bio domaćin Fajbal-fora košarkaške Evrolige, uputivši čestitke i zahvalnost svim timovima koji su učestvovali na turniru.

- To može samo Beograd! Dva puta domaćin F4 za četiri godine, 20 hiljada gostiju, predivna promocija sporta i Beograda, direktan prenos utakmice u preko 70 zemalja - poručio je Vesić, kako je saopšteno iz njegovog kabineta.

On je precizirao i da je Beograd zaradio skoro 30 miliona evra od ovog turnira.

- Večeras nema srećnijeg čoveka od mene. Još jedna pobeda svih nas. Još jedna pobeda Beograda! - poručio je Vesić.

- Zato što smo bili hrabri i kandidovali se za organizaciju turnira kada niko u Evropi nije smeo! Zato što smo verovali u sebe da možemo ono što drugi ne mogu! Zato što volimo svoj grad, borimo se i živimo za njega. Zato što nam je slava Beograda važnija od lične slave. Zato što želimo da Beograd bude najbolji! - dodao je zamenik gradonačelnika i predsednik Počasnog odbora za organizaciju završnog turnira Evrolige u košarci.

 

 

Košarkašima Efesa slava i titula, a košarkašima Reala, Olimpijakosa i Barselone, kako je naveo, zahvalnost jer su bili deo velikog sportskog spektakla.

- Hvala svima koji su bili deo ovog velikog turnira! Košarkašima, trenerima, našim prijateljima iz Evrolige, navijačima, novinarima, Beograđankama i Beograđanima koji su učestvovali u organizaciji, volonterkama i volonterima, policiji i komunalnoj miliciji.

- Beograd je ponosan na sve vas! Nije bilo lako nadmašiti turnir iz 2018. godine ali organizacija ovog turnira je bila bolja - poručio je Vesić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading