SRPSKI DERBI U ČAČKU Pred dolazak Partizana, iz Borca se oglasili baš moćnom porukom
ABA liga/kk cibona/Mihal jacic

U subotu od 19 časova, u Čačku će biti odigran meč između Borca i Partizana. Željko Obradović će gostovati u rodnom gradu, a tim povodom oglasio se i trener Borca Marko Marinović. On je istakao da grad Čačak treba da ima privilegiju da gleda najbolju košarku u regionu.

- Sigurno je da sam zadovoljan onim što smo učinili u dosadašnjem delu lige. Na pet utakmica ostvarili smo dve pobede, što nije tako malo. Naravno, kao trener mislim da još nismo pokazali svoj maksimum. Još nismo na onom nivou na kom priželjkujem da budemo - rekao je Marinović za klupski sajt.

- Doduše, ima još puno vremena do kraja, a ja sam siguran da ćemo tek pokazati ono šta znamo i možemo.

Čačanski tim u meč protiv Partizana, koji je jedini neporaženi u regionalnom takmičenju, ulazi sa skorom od dve pobede i tri poraza.

- Da mi je neko pre nekoliko godina rekao da će Željko Obradović voditi neku ekipu u jednoj takmičarskoj utakmici u Čačku, realno, odmah bih se nasmejao. I ne samo ja, već većina ljubitelja košarke - rekao je Marinović.

On je pozvao navijače da u što većem broju dodju na utakmicu i podrže tim.

- Želja nam je da klub ostane na istom nivou na koji je došao pre godinu dana. Grad Čačak treba da ima privilegiju da gleda najbolju košarku u regionu - rekao je Marinović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading