PRAZNIK KOŠARKE U GRADU NA MORAVI Marinović: Ne pretimo Partizanu, ali nećemo se predati
Alo!/Marko Metlaš

Košarkaši Borca u nedelju od 17 sati dočekuju Partizan u sklopu šestog kola Admiral Bet ABA lige.

- Sam pomen Partizana nam daje silan motiv da odigramo najbolje što u ovom momentu možemo. Naravno, bilo bi glupo da pretimo Partizanu, jer je to evroligaška ekipa. Crno-beli sastav je pun odličnih košarkaša, koji godinama igraju na najvišem nivou. Dovoljno je da čovek pogleda roster, pa da mu bude jasno kakav je to tim - izjavio je strateg Čačana za klupski sajt.


Marinović ističe da njegova ekipa nema nameru da se preda.

- Nikad se nismo predali, što smo pokazali u tri utakmice koje smo tesno izgubili. Poraženi smo u poslednjim sekundama, što pokazuje da smo se borili do samog kraja. Nismo briljirali, ali nismo ni podigli belu zastavu. Tako i ovog puta moramo izaći na teren i odigrati što je moguće bolje. Nadam se da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta, jer će publika imati šta da vidi. Smatram da nema potrebe za nekom specijalnom pozivnicom, jer u Čačak dolazi ekipa koja igra Evroligu, a koju predvodi Željko Obradović, najtrofejniji trener - zaključio je trener Borca.

Borac se trenutno nalazi na 13. poziciji na tabeli sa pet poraza i bez pobede, dok Partizan zauzima prvu poziciju sa pet pobeda iz pet utakmica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading