MARINOVIĆ SE OKREĆE NAREDNIM IZAZOVIMA Hvala velikom čoveku Željku Obradoviću, a nas čeka meč u Podgorici
ABA liga/Dragana Stjepanović

Njegov tim je doživeo i šesti poraz u ABA ligi. 

- Znali smo šta nas očekuje, ali nam je nedostatak Lautara Lopeza teško pao na ovoj utakmici. Organizaciono nismo bili dobro, jer je Partizan vršio sjajno opstrukciju igre i nismo organizovali napad. Jednu stvar smo uradili, popravili smo skok i ja sam zadovoljan što se toga tiče - istakao je Marinović posle utakmice.

OBRADOVIĆ POSLE POBEDE KRAJ MORAVE Hvala čačanskoj publici na dočeku, Borcu želim sve najbolje

Zatim se okrenuo narednim izazovima.

- Idemo da se pripremamo za utakmice protiv ekipa našeg kvaliteta. Naša sledeća utakmica je u Podgorici protiv Studentskog centra. Nemamo puno vremena za pripremu meča, već u ponedeljak krećemo da radimo na tome - rekao je popularni Malina. 

Potom je rekao nekoliko reči i o Željku Obradoviću.

- Hteo bih da se zahvalim velikom čoveku Željku Obradoviću, jer je on jedan od "krivaca" zašto Borac igra ABA ligu i ove sezone. U najtežim trenucima prošle godine je nesebično pritekao u pomoć, pomogao nam i podigao nas. Ulio je svima samopouzdanje i mi smo na kraju ostali u ligi. Još jednom mu se zahvaljujem od srca i poželeo bih Partizanu svu sreću u nastavku sezone. Zahvalio bih se i publici koja je došla u ovolikom broju. Mi nismo pružili dostojan otpor, ali u ovom trenutku nije moglo bolje. Nadam se da će prepoznati ono što mi radimo - zaključio je Marinović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading