Sport plus
alo.rs
Sport plus

alo.rs

Sport plus, Foto: alo.rs

Iako su ih na početku kvalifikacija mnogi otpisali, najboji srpski rukometaši su u uspeli da se plasiraju na Evropsko prvenstvo u Austriji, Norveškoj i Švedskoj, a selektor Nenad Peruničić nam je otvorio dušu. Pričao je o tome kako ova generacija „orlova“ nema podršku u javnosti i da su u Srbiji mnogi navijali da se njegovi igrači ne plasiraju na EP, koje je na programu naredne godine.

Nakon odlaska Mladena Krstajića, fudbalska reprezentacija Srbije će novog selektora dobiti sredinom narednog meseca, a to neće biti stranac već neko od domaćih stručnjaka. Uz to, njegovo imenovanje neće biti uslovljeno ucenama i pritscima raznih fudbalaskih menadžera, već isključivo sportskim aspektima. To u razgovoru za naš dodatak kaže Marko Pantelić, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković, Kirjos

EPA/Riccardo Antimiani

Saznajte tržišnu vrednost svih fudbalera Crvene zvezde i ispod koje cene ih funkcioneri srpskog šampiona neće pustiti s „Marakane“.

Pripreme za deo sezone kad se turniru u tenisu igraju na travi, Novak Đokvić najbolji teniser sveta, je odlučio da sprovede u Srbiji, gde njegovi treninzi privlače mnogo pažnje. Mi smo ga posetili na jednom od njegovih izlazaka na teren, gde ipak nije on bio u prvom planu, već njegov sin Stefan, koji je pokazao da je od oca nasledio ogroman talenat za ovaj sport.