Večiti derbi
Alo/Marko Metlaš
Večiti derbi

Alo/Marko Metlaš

Večiti derbi, Foto: Alo/Marko Metlaš

* Crvenu zvezdu očekuje duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena

* Partizan očekuje duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije

* Zvezda može igrati ponovo protiv Suduve i Helsinkija, a Partizan protiv Moldea koji je izbacio Čukarički

Evropska fudbalska unija (UEFA) skratila je žreb za plej - of Lige Evrope, a svoje potencijalne protivnike saznali su Partizan i Crvena zvezda. Šampion Srbije Crvena zvezda i dalje se nalazi u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a ukoliko bi crveno - beli bili eliminisani od Kopenhagena  našli bi se u plej - ofu Lige Evrope, gde su im sada i poznati potencijalni protivnici koji će biti otkriveni žrebom u ponedeljak od 13.30.

Potencijalni protivnici Zvezde dolaze iz ovih mečeva: Makabi Tel Aviv (Izrael) – Suduva (Litvanija), Ararat (Jermenija) – Saburtalo (Gruzija), Riga (Letonija) – Helsinki (Finska), Didelanž (Luksemburg) – Nome Kalju (Estonija) i Šerif (Moldavija) – AIK (Švedska).

PROČITAJTE JOŠ:

Ukoliko Partizan izbaci narednog rivala Malatiju oni će se sastati sa nekim od pobednika ovih mečeva: Tun (Švajcarska) – Spartak Moskva (Rusija), Molde (Norveška) – Aris (Grčka), Lokomotiva Plovdiv (Bugarska) – Strazbur (Francuska), Marijopolj (Ukrajina) – AZ Alkmar (Holandija) i Nefči (Azerbejdžan) – Bnei Jehuda Tel Aviv (Izrael).

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!