Vanja Udovičić
Alo/D. Briza
Vanja Udovičić

Alo/D. Briza

Vanja Udovičić i Dejan Stanković, Foto: Alo/D. Briza

Sajam počinje sutra i gosti na štandu SIM biće prvotimci crno-belih Armin Ðerlek i Luka Cucin, dok će fudbaleri crveno-belih Dušan Jovančić i Branko Jovičić biti gosti u nedelju.

"Jedva čekamo početak, Sajam sporta je zaista nešto posebno i na njemu se svaki sport koji postoji u Srbiji predstavlja na razne načine. Mi u Sportskim igrama mladih imali smo sjajnu sezonu, obarali rekorde, krstarili smo Srbijom i osnovci su uživali u 10 sportova. A onda je usledilo regionalno finale i besplatno mini letovanje za najbolje u Splitu. Sada ćemo imati promociju Informatora i puno aktivacija", istakla je Marija Mihajlović, asistent predsednice SIM Srbije.

Posle promocije Informatora sportska direktorka SIM profesor fizičkog vaspitanja Zorica Mijatović svim roditeljima i malim sportistima davaće savete i odgovarati na pitanja vezano za odabir sporta, zdravim navikama, važnosti bavljenja sportom i fizičkom aktivnosaću.

Sajam će sutra u 12 sati, uz ministra sporta Vanju Udovičića i predsednika SSS Davora Štefaneka, otvoriti legendarni srpski fudbaler Dejan Stanković.