Konferencija za medije Zvezda - Jang Bojs
Alo!/V.Zogović
Konferencija za medije Zvezda - Jang Bojs

Alo!/V.Zogović

Konferencija za medije Zvezda - Jang Bojs, Foto: Alo!/V.Zogović

* Davne 2004. godine ova dva tima su igrali mečeve za treće kolo Lige šampiona

* U prvoj utakmici je bilo 2:2 (isto kao i pre nedelju dana), a u revanšu je Zvezda ubedljivo slavila sa 3:0

* Crvena zvezda ima priliku da drugu godinu zaredom nastupa u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde igraju od 21 sat, revanš utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv švajcarskog šampiona Jang Bojsa!

U Bernu su ova dva tima odigrali nerešeno, iako su crveno-beli imali veoma povoljan rezultat 2:1 do trenutka kada on nije reagovao.

Partizanovo dete stiže u Beograd za revanš utakmicu sa Zvezdom!

AUTOR: tanjug/M.D. DATUM I VREME: 26.08.2019. 13:02 Bivši krilni fudbaler Herenvena i Ajaksa nije igrao još od 21. jula i utakmice protiv Serveta!

Zvezda je povela a onda se povukla na stadionu "Švajcarska", to su znali da iskoriste domaći igrači koji su "stezali" zadnju liniju srpskog šampiona, pa je posle jednog nesmotrenog starta Boaćija, VAR tehnologija reagovala i dosudila penal za Jang Bojse.

Žigiću kristalno jasno ko je tvorac evropske Zvezde! Otkrio kako mogu crveno-beli da stignu do elite!

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 26.08.2019. 10:00 On ima najveće zasluge za uspehe!

Sada je ta tehnologija stigla na "Marakanu" i ukoliko crveno-beli uspeju da uđu u najelitnije društvo drugu godinu zaredom, ta oprema će ostati na "Rajku Mitiću". 

VAR tehnologija na

Alo!/V.Zogović

VAR tehnologija na "Rajku Mitiću", Foto: Alo!/V.Zogović

Tako će VAR tehnologija proveravati golove, incidente u šesnaestercu, crvene kartone, i ukoliko se pogreši identitet fudbalera.

Novi skandal svetskih razmera! Za šefa FIFA-e najbolji je bio Mesi, a onda mu je zapretio čovek iz senke i nagrada je pripala Ronaldu! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 26.08.2019. 10:28 Istina isplivala na videlo! Sep Blater, Foto: Profimedia * On je uzimao mito kako bi Katar bio domaćin SP * FIFA ga je kaznila na osam godina * Ta kazna je potom smanjena na šest godina Bivši prvi čovek najmoćnije fudbalske organizacije, FIFA, Sep Blater, dao je zanimljiv intervju za BBC, u kom je otkrio da dodela Zlatne lopte 2013.

* VAR tehnologija će pogledati svaku spornu situaciju, ali će samo reagovati kada je greška čista i očigledna

* Ako VAR uoči ozbiljnu grešku koja utiče na ishod utakmice, VAR će reći sudiji da pregledaju snimak, a upravo sudija donosi zaključnu odluku 

* VAR će uzeti u opciju svaku akciju koja je mogla da utiče na incident

* Zbog jednostavnosti, VAR će informisati sudije za svaki ofsajd, faul u šesnaestercu, da sudije ne bi morale da gledaju stalno u ekran

* Kada sudija bude gledao snimak, gledaoci će saznati odluku preko ekrana na stadionu ili spikera 

Iako nam ova tehnologija nije donela dobre vesti kad god je korišćena na mečevima srpskih timova, nema sumnje da je ona korak napred u modernom fudbalu, a mi se nadamo implementaciji tog sistema kad dođe vreme i u našoj ligi!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda