FK Partizan
FK Partizan
FK Partizan

FK Partizan

FK Partizan, Foto: FK Partizan

KRAJ - Radnik ostvaruje prvu pobedu protiv Partizana u istoriji kluba.

99' Gužva na terenu. Ožegović je dobio lakat u glavu i završio na zemlji, ali sudija ništa nije signalizirao. Prilično nervozno napušta teren u društvu lekarske ekipe crno-belih.

97' Poslednji minuti utakmice. Partizan žestoko napada, domaći se grčevito brane.

90' Igraće se još osam minuta u Surdulici koliko iznosi sudijska nadokanda. Navijači domaćih negoduju zbog takve odluke sudije Nenada Đokića.

75' Najbolji minut na ovoj utakmici. Najpre je Zlatanović se obrukao u šansi da udvostuči prednost domaćih i praktično reši meč, dok su priliku da poravna rezultat na drugoj strani propustili Rikardo i Ožegović

70' Solidan pokušaj Đorđa Ivanovića završio je na nozi danas izvanrednog golmana Vasiljevića.

62' Đukić svestan da mora da krene ultraofanzivno i na teren šalje Sejdubu Sumu umesto Armina Đerleka.

58' Zoran Tošić je napustio teren zbog povrede, koja ne bi trebalo da prouzrokuje dugu pauzu. Umesto njega Đukić je poslao na teren napadača Ognjena Ožegovića.

51' Gooool! Radnik vodi golom Igora Zlatanovića posle odličnog udarca glavom.

46' Počelo je drugo poluvreme u Surdulici.

POLUVREME U SURDULICI - Prilično siromašno prvo poluvreme između Radnika i Partizana. Crno-beli su očekivano imali veći posed lopte i nekoliko skromnih pokušaja, nijedan dovoljno dobar da ugrozi protivnika.

43' Prvi pokušaj za najisturenijeg igrača Partizana Rikarda Gomeša, ali daleko lošije nego što je to izgledalo u prethodnim mečevima.

37' Najbolja prilika za Radnik na utakmici posle nekoliko dodavanja, ali Filip Stojanović je gađao previsoko.

29' Lep slalom Bambija Tošića, "bacio" je kapitena domaćih i šutirao slabijom desnom nogom, ali je lopta je išla po sredini gola i nije bilo teško golmanu Radnika da je prosledi u korner.

27' Potencijalno dobra šansa za Partizan upropašćenja je posle lošeg udarca iskusnog Zorana Tošića. Moraće to mnogo bolje u nastavku.

15' Radnik preko Mladenovića upućuje prvi udarac u okvir gola Partizana, ali bezopasan za reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića.

11' Prvi šut u okvir gola za Partizan. Pucao je Pantić, ali lopta se jedva dokotrljala ka golu Vasiljevića.

10' Domaći nisu inferiorni u odnosu na Partizan. Imali su jedan očajan šut, ali crno-beli za sada nisu pokazali ni toliko.

19.00 - Utakmica je počela. Partizan nastupa u gostujućoj crnoj garnituri, dok su domaći u plavoj opremi. Uoči početka meča održan je minut ćutanja za nedavno preminulog sportskog direktora FSS-a i nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Gorana Bunjevčevića.

18.49 - Marko Janković nije ni na klupi za rezervne igrače.

18.34 - Podsetimo se kako su izgledale utakmice crno-belih i Surudličana prethodne sezone.

 

18.29 - Izašli su i sastavi timova. Partizan je promenio tim u odnosu na utakmicu protiv Rudara pre nekoliko dana u Beogradu. Među stative se vraća reprezentativni golman Vladimir Stojković, šansu su za razliku od četvrtka dobili mladi Svetozar Marković i Zlatan Šehović, a tu su i iskusni Zoran Tošić i raspucani golgeter Rikardo Gomeš.

RADNIK: Vasiljević – Mladenović, Žarković, Milovanović, Čubrilo – Pejčić – Pantelić, Stevanović, Keremeh, Stojanović – Zlatanović.

PARTIZAN: Stojković – Enake, Marković, Valijente, Šehović – Tošić, Zdjelar, Pantić, Đerlek – Ivanović, Rikardo.

Fudbaleri Partizana danas kreću u pohod ka Superligi Srbije. Prvi rival biće im Radnik u Surdulici, a crno-beli se posle dva meseca od osvajanja Kupa na ovom stadionu vraćaju na staro mesto namerni da što bolje započnu sezonu sa ciljem da vrate titulu u Humsku.

U prethodnim duelima Partizan je lako izlazio na kraj sa surudličkim superligašem, a jedini kiks doživeo je u oktobru 2015. godine kada su se na talasima uspeha u Ligi Evrope dešavali veliki propusti u domaćem prvenstvu.

Komentari (3)

Dragan

22.07.2018 21:18

Kakav Trener takvi i igraci gde nadjose ovakve levake Boze moj...

Čika Jova

22.07.2018 21:44

Zašto bi morao Partizan kao gost u Surdulici da pobedi i zašto Radnik kao domaćin ne bi mogao da pobedi. Što moraju Zvezda i Partizan stalno da pobeđuju. Što češće budu gubili biće dobro za naš fudbal. Ne igra se samo u Beograd.

Mića

23.07.2018 07:35

Možda ovi fudbaleri Partizana i vrede individualno, ali je sistem igre očajan. Bez napada, bez šansi, lopta ide iz odbrane do sredine, pa odmah nazad i tako 3/4 utakmice. Ono malo napada se svodi na igru sa strane i centaršut na gorostasnog Sumu :) :) :)