Mario Nakić
youtube/ EUROLEAGUE BASKETBALL
Mario Nakić

youtube/ EUROLEAGUE BASKETBALL

Mario Nakić, Foto: youtube/ EUROLEAGUE BASKETBALL

MVP Evroliginog turnira za juniore, Mario Nakić, rođeni Beograđanin i otac čuvenog bivšeg hrvatskog košarkaša, je odlučio da ne igra za reprezentaciju Srbije, niti Hrvatske.

PROČITAJTE JOŠ:

UMALO MU OKO NIJE IZBIO Ronaldo usred dodele UDARIO SINA PEHAROM! Nakon toga stradala i SUPRUGA (VIDEO)

NEKAD LJUBAV NIJE DOVOLJNA! Vole ga kao čoveka, a on odlazi, Grizman na putu ka Barsi!

DOBRO PAMTE NJEGOVE RAKETE! Došla čestitka i iz Engleske, jaki "vukovi" su uvek u čoporu! (VIDEO)

Sin Iva Nakića, nekadašnjeg košarkaša Partizana, veoma je blizu odluke da igra za Španiju, pošto nastupa za Real Madrid još od sezone 2015/2016.

Mario Nakić nastupa na pozicijama dva i tri, a ove sezone je blistao, pogotovo u finalu ANGT turnira Evrolige na komp je i zasluženo osvojio titulu MVP, sa 33 poena uz indeks korisnosti od 41. Oni su u finalu pobedili Megu Bemax. 

O kakvom se talentu radi govori i podatak da je upisao i najveći indeks korisnosti u istoriji ovog finala, a rekord je držao igrač Mege Bemaksa, Goga Bitadze, koji je pre dve sezone imao indeks 38. Oborio je i rekord Milana Mačvana po broju datih poena, on je za FMP postigao 28 poena 2007. godine.

Ovaj rođeni Beograđanin je igrao u mlađim kategorijama u Zemunu i Partizanu, a sada pruža odlične partije u dresu "kraljevskog kluba", a kako stvari stoje krenuće putem Nikole Mirotića koji je izabrao da igra za Španiju!