Stojke: Karager je pas koji laje!

M. Zarić | sport 2016-10-03 22:54:33 2016-10-03 22:54:33

Bivši fudbaler Liverpula Džejmi Karager ne prestaje da provocira. Nakon završetka karijere ima mnogo slobodnog vremena, pa nalazi za shodno da komentariše ostale fudbalere.

Aleksandar Dimitrijević

Naime, na njegovom tapetu se posle Balotelija našao Aleksandar Kolarov, za kojeg je Karager rekao da je pozer posle postignutog autogola protiv Totenhema (Mančester siti izgubio 0:2).

Mnogi naši fudbaleri na okupljanju su izbegli da komentarišu ovu izjavu, ali Vladimir Stojković i Nikola Maksimović nisu želeli da ćute. Naš golman je dao kratku izjavu, ali je pogodio pravo u metu.

- To je mišljenje Džejmija Karagera. Svako ima pravo da priča šta hoće. Psi laju, a karavani prolaze - jasno je poručio Stojković.

Nikola Maksimović, novi fudbaler Napolija, bio je mnogo opširniji.

- Svaka mu čast na karijeri, ali i on je bio igrač i neko je njega komentarisao. S druge strane, Kolarov je pokazao da može da igra na beku i na mestu štopera. Kod Gvardiole je bilo sjajno. Desi se svakom igraču da svojoj ekipi postigne gol iz najbolje namere da izbije loptu. Te izjave su mnogo glupe i to je za smeh. Tako nešto reći za igrača koji je ikona u Mančester sitiju je pregrubo. Isti taj Karager je imao mnogo grešaka u karijeri - rekao je Maksimović.

Expand player
Pogledajte više