Aleksandar Stanojević (Partizan)
FK Partizan
Aleksandar Stanojević (Partizan)

FK Partizan

Aleksandar Stanojević (Partizan), Foto: FK Partizan

U prijateljskom meču Partizan je pobedio Teleoptik 2:0, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević je šansu dao momcima koji nisu igrali protiv Napretka. Stanojević je pružio šansu igračima koji se vraćaju iz povreda i koji tek treba da uhvate zalet, ali i najtalentovanijim momcima iz akademije, označenim kao nosiocima igre tima iz Humske u narednim godinama. Partizan su do trijumfa golovima predvodili dvojica 16-godišnjaka: Mihajlo Petković i Vanja Vlahović.

Stanojević je u prvom poluvremenu na teren izveo Popovića, Uroševića, Ostojića, Purića, Živkovića, Pavlovića, Smiljanića, Stojkovića, Čolića, Terzića i Štulića, dok su u nastavku u igri ostali samo golman Popović, Ostojić i Smiljanić. Uz njih trojicu zaigrali su Lutovac, Đorđević, Brežančić, Pavlović, Baždar, Milovanović i strelci Petković i Vlahović.

Albert Nađ je promenio svih 11 koji su počeli meč. Slavković, Simunović, Đurković, Subotić, Minić, Momčilović, Blagojević, Knežević, Dragić, Marković i Adamović bili su starteri, a u drugih 45 minuta igrali su Kašić, Krstić, Obradović, Todorović, Stojčevski, Jevtić, Pelemiš, Trobok, Mugoša, Lekić i Stakić.

PROČITAJTE JOŠ: