SLAVLJENIČKA ATMOSFERA Stanković obradovao najvernije na rođendan kluba

Crvena zvezda je obeležila 76. godina od osnivanja kluba.

Dejan Stanković (Crvena zvezda)
Dejan Stanković (Crvena zvezda), Foto: FK Crvena zvezda

Servis za članstvo Fudbalskog kluba Crvena zvezda i danas na 76. rođendan je bilo mesto koje su posećivali najverniji članovi kluba, povodom desetogodišnje vernosti u vidu zlatne karte.

U toku dana Servis za članstvo posetio je jedan broj vernih članova koji su preuzeli zlatnu člansku karticu. Simboličan poklon najodanijim navijačima uručio je šef stručnog štaba Dejan Stanković. Karticu preuzeo je i predsednik kluba Svetozar Mijailović.

- Posebno je zadovoljstvo, što sam bio sa vama danas. Navijači koji su ovde dokazali su svoju vernost prema Crvenoj zvezdi. Siguran sam da su mnogi od njih članovi i od pre deset godina. Oni su primer kako se voli klub i nadam se da će se ova grupa ljudi širiti i da će biti što više novih članova. Zato pozivam sve koji do sada nisu bili da se učlane, a ovi koji jesu da redovno obnavljaju članstvo - istakao je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Crvena zvezda će i narednih dana nastaviti dodelu zlatnih plaketa i na taj način nagraditi  najvernije članove za desetogodišnju privrženost crveno-belim bojama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti