kasiljas
tanjug /ap
kasiljas

tanjug /ap

kasiljas, Foto: tanjug /ap

Legendarni španski golman Iker Kasiljas najavio je povratak na teren.

Sjajni golgeter smrskao džipa, točak pošao svojom voljom, Aguero ima devet života! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 16.10.2019. 17:14 Dobro je prošao! Serhio Kun Aguero, Foto: AP/Nick Potts Jedan od najvećih fudbalera u istoriji Mančester sitija, Serhio Kun Aguero doživeo je saobraćajnu nesreću kada je sa svojim automobilom otišao na trening! On se sudario sa svojim Rendž Roverom, a ceo prednji deo tog vozila je drastično ošteće, Argentinac je prošao bez ikakvih povreda.

Kasiljas je pre godinu i po doživeo srčani udar na treningu Porta, a tada je hitno operisan i time mu je spasen život. Malo ko je tada verovao da će se trofejni golman vratiti na teren, ali će on to ipak učiniti pošto se u potpunosti oporavio i počeo da trenira.

PROČITAJTE JOŠ:

Španac ima punih 38 godina, a na društvenim mrežama izbacio je sliku kojom najavljuje povratak, a na njoj je napisao: "Rad u toku". Na istoj slici vidi se da trči na pokretnoj traci i na taj način stiče kondiciju.

Kasiljas je registrovan za nastupe u ovoj sezoni, a u bogatoj karijeri je tri puta osvajao Ligu šampiona sa Realom, dok je sa reprezentacijom Španije dva puta bio šampion Evrope i jednom prvak sveta.

BONUS VIDEO:

Prazan stadion u Viljnusu