Slavoljub Muslin
Marko Metlaš
Slavoljub Muslin

Marko Metlaš

Selektor Slavoljub Muslin, Foto: Marko Metlaš

Srbija je zadržala isti broj bodova u odnosu na prošli mesec - 647, ali se progurala Australija, ispred državnog tima su Grčka i Češka, dok su iza Japan, Danske i Saudijska Arabija.

Od rivala izabranika Slavoljuba Muslina iz kvalifikacione grupe za plasman na Mundijal u Rusiju, Vels je ostao 12. selekcija sveta, Republika Irska je 23, Austrija 31, Gruzija je pala za tri mesta na 121, dok je Moldavija zadržala 164. poziciju.

U vrhu nije bilo promena, Argentina i dalje drži čelo liste, drugi je Brazil, a do Top10 redom slede Nemačka, Čile, Belgija, Kolumbija, Francuska, Portugalija, Urugvaj i Španija.

Naredna FIFA lista izlazi 9. febuara.

Komentari (1)

čarls bronson

12.01.2017 18:02

To je samo statistika ,posle male i velike laži ,najveća laž . Mislim da ne bi izgubili od prvih deset na toj listi ,a možda bi ponekog i razbili .Možda ovo što rekoh ne izgleda objektivno ,ali treba verovati u sebe . I košarkaši Zvezde su na papiru i po kladioničarskim kvotama koje se prave po statistici , bili prežaljeni autsajderi pa su sa dvocifrenim razlikama spržili Real ,Barselonu ,CSKA i Žalgiris .