Ben iz Crvene zvezde na meču sa Trnavom
FK Crvena zvezda
Ben iz Crvene zvezde na meču sa Trnavom

FK Crvena zvezda

Ben iz Crvene zvezde na meču sa Trnavom, Foto: FK Crvena zvezda

Opušteno pred Zvezdu. I to bez osmorice standardnih igrača, fudbaleri Spartaka iz Trnave ubedljivo su sa 3:0 savladali Mihalovce u 4. kolu slovačkog šampionata.

Nastupila je Trnava u izmenjenom sastavu pred meč sa Zvezdom, pa su na teren izašli Rusov, Kadlec, Hladik, Oravec, Janšo, Sloboda, Pekar, Misenbok, Dangubić, Jirka i Vantruba, što je drastična promena u odnosu na tim koji se suprotstavio Crvenoj zvezdi u Beogradu.

Čak je i golman Čudi odmarao, uz njega štoperi Godal, Tot, Conka, Rada, Grešak, Grendel i Bakoš, pa su samo Kadlec, Jirka i Sloboda igrači koji su u šampionatu nastupili od te ekipe.

Prošli put se Radoslavu Latalu kockanje sa promenom postave nije isplatilo, poražen je od Podbrezove sa 1:0, ali je ovaj put uspeo da rano dođe do vođstva preko Mizenboka, na asistenciju Jirke.

U nastavku, Hladik i Sloboda su postavili konačan rezultat do 82. minuta, dok su se zagrejali malo kao džokeri još Grešak, Grendel i Bakoš, izmene su vršene od 60. minuta.

Ubedljiva pobeda dobra je za samopouzdanje Trnave, ali treba imati u vidu i da je poraženi tim najslabiji u šampionatu sa tri poraza u tri utakmice, sa gol razlikom 2:9.

Posle beogradskih 1:1, Zvezda će u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Trnavi gostovati u utorak od 20.30 na Siti Areni, prethodno će dočekati Spartak iz Subotice u nedelju od 19.00.