Luka Dončić, slika iz detinjstva
Youtube, screenshot
Luka Dončić, slika iz detinjstva

Youtube, screenshot

Luka Dončić, slika iz detinjstva, Foto: Youtube, screenshot

Na društvenim mrežama se pojavio snimak star 15 godina na kom petogodišnji Luka Dončić uživa u druženju sa roditeljima, igra igrice i zakucava na plastičnom košu u svojoj sobi.

PROČITAJTE JOŠ:

PROVRILO! Turčin isprozivao Jokića pred treći meč Portlanda i Denvera! "Šta je mislio, da će nam ubacivati po 35 poena"! (VIDEO)

POSLE AKCIJE SPECIJALACA NIJE IMAO ŠANSE! Poznati košarkaš uhapšen nasred aerodroma! Evo šta su mu pronašli u torbi! (FOTO)

ZVEZDA OSTALA BEZ STRANCA! Cirbes otišao drugi put sa Kališa! Destinacija će vas iznenaditi (FOTO)

Luka Dončić je imao spektakularnu debitantsku sezonu u najjačoj ligi na svetu. Sa dvadeset godina oborio je brojne rekorde u NBA i nema sumnje da je pred njim blistava karijera. Za kratko vreme postao je ljubimac navijača Dalasa i važi za favorita za osvajanje nagrade za najboljeg rukija sezone.

Snimak iz dokumentarca "SBL - Sport hiljadu lica" (ŠKL - šport tisočerih obrazov) ,koji je zabeležen pre 15 godina, oduševio je region. Lukin otac, Saša Doničić, u to vreme je sa velikim uspehom igrao košarku u Sloveniji, pa je rešio da javnost upozna sa svojom porodicom - bivšom suprugom Mirjam i sinom Lukom.

"Većina ljudi me zna sa košarkaških terena, a sada ce imati priliku da me upozna u porodičnoj atmosferi. Jedna od naših omiljenih zabava je igranje "plejstejšna", kod nas je to porodično takmičenje. Igramo žena, sin i ja, a naravno ko pobedi dobija slatke nagrade: čokoladu, tortu ili nešto slično", objašnjava tata Saša dok sin Luka uživa u igranju igrica.

TRINKIJERI BESAN, ZAPREPAŠĆEN, NEOBUZDAN, VAN SEBE "Ovo je sramota! I kao igrači i kao trener smo se osramotili! Nezdravo, neodgovorno! Ovo nije zaj*bavanje!"

Druženje su nastavili u dečijoj sobi. Na zidu je poster Crvene zvezde, a pored njega plastični koš, na kom Luka zakucava.

"Neću da ga forsiram za košarku, on će sam da izabere ono što mu najviše odgovara. Ako izabere košarku u redu, ako ne, opet u redu...", kaže tata Saša.