Siniša Mihajlović
Filippo Venezia/ANSA via AP
Siniša Mihajlović

printscreen

Siniša Mihajlović, Foto: printscreen

Srpski trener Siniša Mihajlović, koji se leči od leukemije, u petak bi ponovo trebalo da predvodi fudbalere Bolonje uz teren na meču protiv SPAL-a u utakmici Seriji A, prenosi Gazeta delo Sport.

Kako se navodi, Mihajlović ima veliku želju da, kao u Veroni, bude uz ekipu na stadionu "Renato Dal''Ara" u Bolonji pred svojim navijačima.

Hrvati priželjkuju derbi sa Zvezdom, ovako su mediji u regiji videli uspeh srpskog šampiona! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:27 Žreb za grupnu fazu Lige šampiona održava se sutra od 18 sati u Monaku. Crvena zvezda - Dinamo Zagreb, Foto: ALO!/Marko Metlaš Fudbaleri Crvene zvezde biće u četvrtom šeširu na žrebu za grupnu fazu Lige šampiona i izvesno je da će ponovo dobiti atraktivne rivale.

Ugledni list piše da će legendarni fudbalerer sledeće nedelje početi novi ciklus agresivnog tretmana u borbi protiv leukemije, ali pre toga želi da nastavi da vodi tim.

Potez Srbina oduševio je i gradonačelnika Bolonje Virđinija Merolu, koji je izjavio da "slika Mihajlovića iz Verone daje poverenje, odlučnost i privrženost", ističući njegovu hrabrost.

Bliži se rastanak, Milojević progovorio o odlasku fudbalera koji je uveo Zvezdu u Ligu šampiona!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:51 Crvena zvezda će saopštiti transfer kada bude završen! EL Fardu Ben i Vladan Milojević, Foto: Marko Metlas * Uveo je Zvezdu u Ligu šampiona prošle godine * Njegova dva gola protiv Salcburga navijači neće zaboraviti * Bio je motor ekipe prošle sezone Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević je istakao da mu je veoma teško pao odlazak El Fardu Bena, jer je svaki trenutak emotivan sa njegovim fudbalerima!

U Italiji je odjeknula i poruka harizmatičnog košarkaškog trenera Sasarija Ðanmarka Poceka - "Šampionat je završen, Mihajlović je već pobedio!".

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!