Vladan Milojević na utakmici sa Jang Bojsom u Bernu
EPA - EFE, Peter Schneider
EL Fardu Ben i Vladan Milojević

Marko Metlas

EL Fardu Ben i Vladan Milojević, Foto: Marko Metlas

* Uveo je Zvezdu u Ligu šampiona prošle godine

* Njegova dva gola protiv Salcburga navijači neće zaboraviti

* Bio je motor ekipe prošle sezone

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević je istakao da mu je veoma teško pao odlazak El Fardu Bena, jer je svaki trenutak emotivan sa njegovim fudbalerima!

"Znate moje mišljenje o Benu, to je pravi profesionalac, igrač koga još od Panioniosa imam sa sobom. Jednostavno, život teče dalje. Što sam malo stariji, to mi malo lakše pada, pre je bilo mnogo teže. Jako sam emotivan pogotovo što se tiče igrača. To je život", obratio se Milojević novinarima.

Hrvati priželjkuju derbi sa Zvezdom, ovako su mediji u regiji videli uspeh srpskog šampiona! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:27 Žreb za grupnu fazu Lige šampiona održava se sutra od 18 sati u Monaku. Crvena zvezda - Dinamo Zagreb, Foto: ALO!/Marko Metlaš Fudbaleri Crvene zvezde biće u četvrtom šeširu na žrebu za grupnu fazu Lige šampiona i izvesno je da će ponovo dobiti atraktivne rivale.

El Fardu Ben bi trebalo da do kraja avgusta napusti redove Crvene zvezde i da ode u Aziju!

Crvena zvezda će saopštiti transfer kada bude završen i da će se videti kako će se to završiti!

Reprezentativac Komora je za Crvenu zvezdu odigrao 65 utakmica i postigoa je 35 golova i imao 18 asistencija. Sa Zvezdom je osvojio dve titule prvaka Srbije, došao je u klub u januaru 2018. godine iz Olimpijakosa i bio je jedan od ključnih fudbalera za ulaz srpskog šampiona u Ligu šampiona prošle sezone!

Zvezdaši dobro protrljajte oči pre nego što vidite kolika svota novca dolazi na "Rajka"!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 00:14 - 28.08.2019. 00:43 Veliki sportski uspeh ima svoje finansijke elemente. Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Nije ulazak Crvene zvezde u grupnu fazu Lige šampiona samo stvar prestiža, već i ogromna finansijska injekcija za srpskog šampiona koji je u utorak veče izbacio Jang Bojs u plej-ofu remijem 1:1 (2:2 prvi meč u Bernu)!

Prema nezvaničnim saznanjima,  crveno-belima će pripasti obeštećenje od 2.200.000 evra što je odlična cifra za igrača koja je ušao u četvrtu deceniju života.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!