Crvena zvezda - Dinamo Zagreb
ALO!/Marko Metlaš
Crvena zvezda - Dinamo Zagreb

ALO!/Marko Metlaš

Crvena zvezda - Dinamo Zagreb, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde biće u četvrtom šeširu na žrebu za grupnu fazu Lige šampiona i izvesno je da će ponovo dobiti atraktivne rivale.

Zvezda je u šeširu zajedno sa Lilom, Atalantom, moskovskom Lokomotivom, Genkom, Galatasarajem, Lajpcigom i verovatno Slavijom iz Praga i sa njima nije moguć susret.

Zato jeste sa nekom od "ala" iz prvog šešira u kome su prvak Evrope Liverpul, Čelsi, Barselona, Mančester Siti, Juventus, Bajern, Pari Sen Žermen i Zenit iz Sankt Peterburga, kao i u drugom Real Madrid, Atletiko Madrid, Borusija Dortmund, Napoli, Šahtjor, Totenhem, Benfika i verovatno Ajaks.

Pukle emocije! Kad je došla ta pesma na red, u svlačionici je nastao delirijum! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 09:40 Podigli atmosferu do usijanja! Milan Borjan, Foto: printscreen Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, odigrali su nerešeno protiv Jang Bojsa 1:1 i zbog bolje gol razlike (2:2 u gostima) po drugi put zaredom pridružili su se fudbalskoj eliti!

U trećem šeširu su slabiji, ali takođe respektabilni rivali poput Liona, Bajer Leverkuzena, Salcburga, Olimpijakosa, Valensije, Intera, zagrebačkog Dinama i verovatno Klub Briža.

Mediji iz regiona dali su veliki prostor plasmanu fudbalera Crvene zvezde u Ligu šampiona uglavnom ističući da su kroz dramu prošli Jang Bojs i drugi put u nizu se našli u eliti.

Njegova devojka ne propušta Zvezdine utakmice, ona očarava osmehom na koji nećete ostati imuni! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:08 Vukanovića je sa tribina bodrila devojka Kristina Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: twitter/LigaChampionIDN Fudbaleri Crvene zvezde su se plasirali u Ligu šampiona, a junak i strelac gola je bio Aleksa Vukanović, koji je matirao glavom golmana Jang Bojsa.

Portal Indeks u prvi plan stavlja da je Zvezda remijem pred više od 50.000 navijača na stadionu "Rajko Mitić" izborila LŠ, ali i tako stvorila šansu da se potencijalno sastane sa zagrebačkim Dinamom.

"Golman Borjan je bio junak i finišu meča sa sjajnim odbranama", piše na Indeksu, uz poseban osvrt na to što su igrači Zvezde prolaz u LŠ proslavili u borbenom, oklopnom vozilu na čelu sa Milanom Pavkovim koji je nosio šajkaču.

index Zvezda

printscreen

index Zvezda, Foto: printscreen

Jutarnji list donosi naslov "Crvena zvezda u velikoj drami remizirala i plasirala se u LŠ", uz osvrt na to što je zbog pravila gola u gostima eliminisala švajcarski tim, dok se Večernji list takođe bavi mogućim sudarom Zvezde i Dinama.

Dinamo će u četvrtak biti u trećem šeširu, Zvezda u četvrtom, pa tako i "24 sata.hr" postavlja pitanje da li će se veliki rivali iz bivše Jugoslavije sastati.

Ovako izgleda kada zapeva Zvezdin heroj iz Krajine! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 08:32 On je sa svojom grupom 2012. godine pobedio u RTS-ovom TV serijalu "Šljivik! Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, odigrali su nerešeno protiv Jang Bojsa 1:1 i zbog bolje gol razlike (2:2 u gostima) po drugi put zaredom pridružili su se fudbalskoj eliti!

Crnogorski CDM konstatuje "Sjajna noć za eks Ju fudbal, Zvezda i Dinamo u LŠ", dok Vijesti pišu da je tim Vladana Milojevića drhtao u finišu, ali drugu godinu u nizu izborio elitu.

CDM Zvezda

printscreen

CDM Zvezda, Foto: printscreen

Dnevnu avaz iz BiH u opširnom izveštaju navodi da je najdramatičnije bilo u Beogradu i odaje priznanje što je Crvena zvezda drugi put, kroz četiri kola kvalifikacija, došla do mesta među 32 najbolja tima u Evropi, a Kliks da je Aleksa Vukanović golom izazvao eksploziju emocija na "Marakani".

Zvezdaši dobro protrljajte oči pre nego što vidite kolika svota novca dolazi na "Rajka"!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 00:14 - 28.08.2019. 00:43 Veliki sportski uspeh ima svoje finansijke elemente. Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Nije ulazak Crvene zvezde u grupnu fazu Lige šampiona samo stvar prestiža, već i ogromna finansijska injekcija za srpskog šampiona koji je u utorak veče izbacio Jang Bojs u plej-ofu remijem 1:1 (2:2 prvi meč u Bernu)!

Prostor je dao i bugarski Gong rečima da se Zvezda kroz iglene ušli provukla do Lige šampiona.

Žreb za grupnu fazu Lige šampiona održava se sutra od 18 sati u Monaku.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!