Dejan Stanković gledao Stefanov debi u dresu kadeta Srbije
Aleksandar Dimitrijević
Dejan Stanković gledao Stefanov debi u dresu kadeta Srbije

Aleksandar Dimitrijević

Dejan Stanković gledao Stefanov debi u dresu kadeta Srbije, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Šesnaestogodišnji Stefan, najstariji sin proslavljenog asa Dejana Stankovića, debitovao je u dresu „orlova“ na prijateljskom meču Srbija-Belorusija (6:2) u kadetskoj konkurenciji. Naravno, Stefan je bio glavni junak susreta odigranog u Staroj Pazovi, iako će na golgeterski prvenac još morati da sačeka.

S velikom pažnjom, ponosom i verujemo tremom, meč je iz VIP lože posmatrao njegov otac Dejan Stanković. Do njega su dopirali glasovi publike, koji su se svodili na komentar: „Odličan je ovaj Dekijev mali“.

Podrška Pantelića i  Danilovića

Aleksandar Dimitrijević

Podrška Pantelića i Danilovića, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Selektor Ilija Stolica je Stefana uveo u igru u drugom poluvremenu. Poput slavnog oca, igra u veznom redu, ali znatno ofanzivnije. Prisutni su mogli da primete kako fudbaler Intera ima odličan pregled igre, tačan pas, fine ideje i sigurno će na njega u budućnosti moći da se računa.

Baka i deka  prisustvovali Stefanovoj  fudbalskoj  maturi

Aleksandar Dimitrijević

Baka i deka prisustvovali Stefanovoj fudbalskoj maturi, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Stanković je za „Alo!“ priznao da se prelepo osećao na tribinama dok mu je sin igrao u dresu „orlova“.
- Pre svega želim da čestitam Stefanu na pozivu u reprezentaciju i na debiju. Kao otac, mogu samo da kažem da sam ponosan. Želim mu sreću, a ostalo je sve na njemu. Jasno je da mora mnogo da radi, ali pre svega mi je drago da je upao u fenomenalnu grupu momaka i kvalitetnih igrača. Na njemu je da raste i da se nadograđuje. Sada treba da se zabavlja i da radi, a ima dovoljno prostora za napredak. Što se tiče toga da li će mu kroz karijeru biti teško da se izbori sa bremenom prezimena Stanković - to je neminovno. Pričamo mnogo o tome, ali obojica smo svesni da to ne može da izbegne. S tim mora da se bori, da kontroliše emocije. U suštini, ništa nije strašno, trudim se da mu sklonim taj pritisak, to što je do mene. Na njemu je da se nadogradi - u dahu je izjavio Stanković.

Pitali smo Dekija: „Ggde su preostala dva sina u celoj fudbalskoj priči?“.
- Filip (14) je takođe u Interu, radi fino, polako. Napreduje iz godine u godinu. Alerksandar (11) se još igra. Ima vremena za njih. „Step baj step“ - rekao je Deki.

Stefan Stanković

Aleksandar Dimitrijević

Stefan Stanković, Foto: Aleksandar Dimitrijević

 

Podrška asova

Osim Dejana Stankovića, meč kadeta Srbije gledali su još Marko Pantelić, Ivica Dragutinović, Goran Bunjevčević, Mladen Krstajić, Goran Đorović, Predrag Đorđević, Perica Ognjenović, Vladimir Petrović Pižon, Mitar Mrkela i Predrag Saša Danilović.

Komentari (3)

sale

21.09.2016 16:31

Treba da se stidi veliki fudbaler sa velikom karijerom i sa zaradjenih puno novaca gura svoju decu u nasoj maloj i jadnoj Srbiji a zbog toga neka druga deca ispastaju koja nemaju tatu da ih gura a na slici osim familije sve uvlakaci gadi mi se i da ih pogledam evo videcete da tu nece biti stofa za dobrog fudbalera nema karijere iz komfora to i Deki zna nego cini sinu

Natasa

22.09.2016 06:59

@sale - A ja mislim da treba da budemo ponosni sto ih je vaspitao da vole Srbiju i igraju za nju iako zive u Italiji, a majka mu je iz Slovenije. Igra u Interu, to valjda nesto vredi. U pravu je Deki, prezime mu je breme.

Hahahaha

22.09.2016 15:17

hahaha..., Srbi i fudbal, hahahaha..., Srbija i fudbala..., uhahahahahaihahauhauhaha...